Názov: | Kvalita prsnej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní fementovaných krmív obohatených o významné mastné kyseliny : [Quality of the chicken breast meat after feeding of fermented feed enriched with important fatty acids] | |
Zápis: | MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita prsnej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní fementovaných krmív obohatených o významné mastné kyseliny : [Quality of the chicken breast meat after feeding of fermented feed enriched with important fatty acids] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 205-209. | |
Rok vydania: | 2022 | |
Kategória: | V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka | |
Typ výstupu: | PRP - príspevok z podujatia | |
Autori: | MAKIŠ Andrej | 11 % |
SEMJON Boris | 18 % | |
MARCINČÁKOVÁ Dana | 18 % | |
BARTKOVSKÝ Martin | 18 % | |
SLANÝ Ondrej | 5 % | |
KLEMPOVÁ Tatiana | 10 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 20 % | |
Autori vydania: | GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, CAPCAROVÁ Marcela, TANČINOVÁ Dana | |
Vydanie: | Bezpečnosť a kontrola potravín Zborník vedeckých prác online, S. 205-209 |
|
Vydavateľ: | Garmond | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Nitra | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8266-007-7 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Odbor: | Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo |
|
Jazyk: | slovenský | |
URL: | http://www.slpk.sk/eldo/2022/dl/9788082660077/9788082660077.pdf |