Title: Kvalita stehennej svaloviny brojlerových kurčiat po kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu obohateného o významné mastné kyseliny : [Quality of thigh meat in broilers after feeding a fermented product enriched with significant fatty acid]
Record: MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - MESARČOVÁ, Lýdia - REITZNEROVÁ, Anna - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita stehennej svaloviny brojlerových kurčiat po kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu obohateného o významné mastné kyseliny : [Quality of thigh meat in broilers after feeding a fermented product enriched with significant fatty acid] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 48.
Year: 2022
Category: V2 - The scientific output of a publication activity as part of an edited book or collection
Output type: ABP - abstract from the event
Authors:MAKIŠ Andrej14 %
SEMJON Boris13 %
MARCINČÁKOVÁ Dana13 %
BARTKOVSKÝ Martin13 %
MESARČOVÁ Lýdia13 %
REITZNEROVÁ Anna13 %
KLEMPOVÁ Tatiana5 %
MARCINČÁK Slavomír16 %
Autori vydania:POPELKA Peter, SEMJON Boris, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Edition: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy
Proceedings of abstracts: Safety and quality of poultry, fishery and game products - current issues and trends
Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 48
Publisher: UVLF
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-8077-751-7
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Field: Group of study fields: Agricultural and veterinary sciences
Name of the field of study: veterinary medicine
Language: slovak
Skip to content