Prof. Slavomír Marcinčák, DVM, PhD

Year Category
Publication
2004 BDF MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel. Pozitívne a negatívne účinky konzumácie živočíšnych tukov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2004. ISSN 1335-0099, Roč. 29, č. 5 (2004), s. 32-35.
2004 BDF MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - HUSSEIN, Khalled. Účinok podávania rozmarínu a vitamínu E v kŕmnej dávke na rast a kvalitu mäsa brojlerových kurčiat. In: Slovenský veterinársky časopis. 2004. Roč. 29, č. 3 (2004), s. 37-39.
2002 BDF POPELKA, Peter - HORSKÁ, D. - POPELKA, Pavol - GOLIAN, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Detekcia falšovania ovčieho mlieka a syrov pomocou enzýmovej imunoanalýzy (ELISA). In: Slovenský veterinársky časopis. 2002. ISSN 1335-0099, Roč. 27, č. 3 (2002), s. 36-37.
2002 BDF MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - SETLÁKOVÁ, M. - ŠEBESTOVÁ, Dana. Mäsové hydinové vyrobky - redukcia mnozstva dusitanov v mäsovych vyrobkoch pomocou fermentovanej ryze. In: Slovenský veterinársky časopis. 2002. ISSN 1335-0099, Roč. 27, č. 2 (2002), s. 84-87.
2001 BDF MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - POPELKA, Peter. Chromatografické metódy stanovenia oxidačných procesov v lipidoch. In: Slovenský veterinársky časopis. 2001. ISSN 1335-0099, Roč. 26, č. 2 (2001), s. 94-97.
2001 BDF POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - POPELKA, Pavol - HAJURKA, Jaroslav - MARCINČÁK, Slavomír. Rezíduá antibiotík v mlieku dojníc pri terapii mastitíd. In: Slovenský veterinársky časopis. 2001. ISSN 1335-0099, Roč. 26, č. 2 (2001), s. 151-153.
Number of records in database: 26
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 3 of 3
Skip to content