Chov a choroby plazov a terárijných zvierat
Študijný program: hygiena potravín denná forma štúdia
Jazyk uskutočnovania: slovenský
Kód predmetu: K-V-EaVZZ/ChoTerzv HP/12 Skratka: ChoTerzv HP
Jazyk uskutočnovania: slovenský
Kód predmetu: K-V-EaVZZ/ChoTerzv HP/12 Skratka: ChoTerzv HP
- Kredity: 3
- Ukončenie: Zápočet a skúška
- Prednášky: 2 / Cvičenia: 2
- Semester: zimný semester
Hodnotenie predmetu | |||||
Celkový počet hodnotených študentov: 25 | |||||
A | B | C | D | E | FX |
44.0 | 32.0 | 20.0 | 4.0 | 0.0 | 0.0 |
Dátum poslednej zmeny: 30.11.2022 | |||||
Schválil: Garant Prof. MVDr. Jozef Nagy, PhD. |