Hygiena a technológia potravín III. (mäso, mäsové výrobky a ich chemická analýza)
Študijný program: všeobecné veterinárske lekárstvo denná forma štúdia
Jazyk uskutočnovania: slovenský
Kód predmetu: KaHTP/PŠS H3-1 VVL*/17 Skratka: PŠS H3-1 VVL*
Jazyk uskutočnovania: slovenský
Kód predmetu: KaHTP/PŠS H3-1 VVL*/17 Skratka: PŠS H3-1 VVL*
- Kredity: 0
- Ukončenie: Zápočet
- Prednášky: 1 / Cvičenia: 2
- Semester: zimný semester
Hodnotenie predmetu | |||||
Celkový počet hodnotených študentov: 723 | |||||
A | B | C | D | E | FX |
0.0 | 100.0 | ||||
Dátum poslednej zmeny: 29.11.2022 | |||||
Schválil: Garant Dr. h. c. Prof. MVDr. Jana Mojžišová, PhD. |