Technológia výroby a kvalita mäsa a mäsových výrobkov
Študijný program: trh a kvalita potravín denná forma štúdia
Jazyk uskutočnovania: slovenský
Kód predmetu: KaHTP/TVaKMä2 TaKPdf2/18 Skratka: TVaKMä2 TaKPdf2
Jazyk uskutočnovania: slovenský
Kód predmetu: KaHTP/TVaKMä2 TaKPdf2/18 Skratka: TVaKMä2 TaKPdf2
- Kredity: 6
- Ukončenie: Zápočet a skúška
- Prednášky: 1 / Cvičenia: 2
- Semester: zimný semester
Hodnotenie predmetu | |||||
Celkový počet hodnotených študentov: 151 | |||||
A | B | C | D | E | FX |
47.02 | 29.8 | 12.58 | 8.61 | 1.99 | 0.0 |
Dátum poslednej zmeny: 29.11.2022 | |||||
Schválil: Garant Prof. MVDr. Slavomír Marcinčák, PhD. |