Študijný program: hygiena potravín denná forma štúdia Jazyk uskutočnovania: slovenský Kód predmetu: KaŽPVLE/OPrax SVL HP*/20 Skratka: OPrax SVL HP*
Kredity: 2
Ukončenie: Zápočet
Semester:
Druh, rozsah a metóda vzdelávacích činností:
Forma výučby:
Cvičenie
Rozsah výučby:
Týždenný: - Za obdobie štúdia: 80s (odporúčaný, v hodinách)
Metóda štúdia:
prezenčná
Podmieňujúce a nadväzujúce predmety
Podmieňujúce:
Vyučujúci
Garant:
PODMIENKY NA ABSOLVOVANIE PREDMETU
absolvovanie praxe v stanovenom termíne v trvaní 80 hodín
Výsledky vzdelávania
Absolvovaním predmetu študent získa základné informácie o činnostiach a povinnostiach, ktoré vykonáva súkromný veterinárny lekár, naučí sa vykonávať úkony preventívneho, profylaktického, diagnostického a terapeutického charakteru
Stručná osnova predmetu
bezpečnosť pri práci
preventívne, profylaktické, diagnostické a terapeutické úkony
administratívna činnosť
Sylabus predmetu
preventívne, profylaktické, diagnostické a terapeutické úkony vykonávané pod vedením veterinárneho lekára
Odporúčaná literatúra
Zákon o veterinárnej starostlivosti
Zákon o súkromných veterinárnych lekároch, o Komore veterinárnych lekárov Slovenskej republiky
Podmienky na absolvovanie predmetu
Obsahová prerekvizita:
klinická diagnostika, všeobecná chirurgia a anesteziológia, farmácia a terapeutiká, epizootológia
Priebežné hodnotenie:
nie je
Podmienky na absolvovanie predmetu:
absolvovanie praxe v stanovenom termíne v trvaní 80 hodín
Záverečné hodnotenie:
zápočet
JAZYK, KTORÉHO ZNALOSŤ JE POTREBNÁ NA ABSOLVOVANIE PREDMETU