Technológia výroby a kvalita mäsa a mäsových výrobkov
Študijný program: trh a kvalita potravín externá forma štúdia
Jazyk uskutočnovania: slovenský
Kód predmetu: KaHTP/TVaKMä2 TaKPef3/22 Skratka: TVaKMä2 TaKPef3
Jazyk uskutočnovania: slovenský
Kód predmetu: KaHTP/TVaKMä2 TaKPef3/22 Skratka: TVaKMä2 TaKPef3
- Profilový predmet
- Kredity: 6
- Ukončenie: Zápočet a skúška
- Prednášky: 1 / Cvičenia: 2
- Semester: letný semester
Hodnotenie predmetu | |||||
Celkový počet hodnotených študentov: 102 | |||||
A | B | C | D | E | FX |
54.9 | 23.53 | 12.75 | 8.82 | 0.0 | 0.0 |
Dátum poslednej zmeny: 29.11.2022 | |||||
Schválil: Garant Prof. MVDr. Slavomír Marcinčák, PhD. |