Jazyk nemecký

Študijný program: hygiena potravín denná forma štúdia
Jazyk uskutočnovania:   slovenský
Kód predmetu: KaVVP/J-N2 HP/10    Skratka: J-N2 HP
  •  Kredity: 0
  •  Ukončenie: Zápočet
  •  
  •   Semester: letný semester
Druh, rozsah a metóda vzdelávacích činností:
Forma výučby: Cvičenie
Rozsah výučby: Týždenný: 2   -   Za obdobie štúdia: 26 (odporúčaný, v hodinách)
Metóda štúdia: prezenčná
 
Podmieňujúce a nadväzujúce predmety
Žiadne
 
Vyučujúci
Cvičiaci:
Skúšajúci:
Garant:
PODMIENKY NA ABSOLVOVANIE PREDMETU
1.Aktívna účasť na hodine
2.Zápočtový test
3.Prezentácia na odbornú tému
Výsledky vzdelávania
Po absolvovaní 2. semestra má byť študent schopný komunikovať v jazyku nemeckom na tému:domáce zvieratá; bunka; chov ošípaných a ich sociálne správanie, xenotransplantácie; problematika stále intenzívnejšieho znečistenia životného prostredia; má zvládnuť aktuálne gramatické penzum;
Stručná osnova predmetu
kostra, systémy, krv, krvné skupiny, srdce, krvný obeh, infekčné choroby
Sylabus predmetu
1. Pohybový aparát
2. Kostra
3. Dýchací aparát
4. Krv, krvné skupiny
5. Srdce a krvný obeh
6. Tráviaci aparát
7. Test
8. Infekčné choroby
9. Robert Koch
10. Tuberkulóza HD
11. Besnota, Parazity
12. Prezentácia projektov
13. Vyhodnotenie , udelenie zápočtu
Odporúčaná literatúra
Gréserová, Gregorovič: Odborné texty z jazyka nemeckého pre študentov UVL,
didakticky spracované odborné materiály z printových médií nemecky hovoriacich krajín
Podmienky na absolvovanie predmetu
Priebežné hodnotenie:
aktívna účasť na hodinách
ústna a písomná príprava;
zápočtový test
Podmienky na absolvovanie predmetu:
1.Aktívna účasť na hodine
2.Zápočtový test
3.Prezentácia na odbornú tému
Záverečné hodnotenie:
zápočet
JAZYK, KTORÉHO ZNALOSŤ JE POTREBNÁ NA ABSOLVOVANIE PREDMETU
 
Hodnotenie predmetu
Celkový počet hodnotených študentov: 54
ABCDEFX
7.4192.59
 
Dátum poslednej zmeny: 21.06.2017
Schválil: Garant Prof. MVDr. Jozef Nagy, PhD.
Skip to content