Príprava záverečnej práce

Študijný program: hygiena potravín denná forma štúdia
Jazyk uskutočnovania:   slovenský
Kód predmetu: ŠtudOdd/ZP 2/15    Skratka: ZP 2
  •  Kredity: 0
  •  Ukončenie: Zápočet
  •  
  •   Semester: letný semester
Druh, rozsah a metóda vzdelávacích činností:
Forma výučby: Cvičenie
Rozsah výučby: Týždenný:    -   Za obdobie štúdia: 10s (odporúčaný, v hodinách)
Metóda štúdia: prezenčná
 
Podmieňujúce a nadväzujúce predmety
Žiadne
 
Vyučujúci
Garant:
PODMIENKY NA ABSOLVOVANIE PREDMETU
Pravidelné konzultácie s vedúcim ZP a konzultantom ak bol stanovený.
Odovzdanie dielčích podkladov podľa pokynov vedúceho ZP.
Výsledky vzdelávania
Samostatne pracovať s literatúrou a formálnymi informačnými prameňmi.
Pod odborným vedením vykonanie pokusov a ich analýza.
Stručná osnova predmetu
Práca s odbornou literatúrou.
Vykonanie samostatných pokusov, ich analýza.
Odporúčaná literatúra
podľa zadania vedúceho ZP
Podmienky na absolvovanie predmetu
Podmienky na absolvovanie predmetu:
Pravidelné konzultácie s vedúcim ZP a konzultantom ak bol stanovený.
Odovzdanie dielčích podkladov podľa pokynov vedúceho ZP.
Záverečné hodnotenie:
zápočet
JAZYK, KTORÉHO ZNALOSŤ JE POTREBNÁ NA ABSOLVOVANIE PREDMETU
 
Hodnotenie predmetu
Celkový počet hodnotených študentov: 1294
ABCDEFX
0.2399.77
 
Dátum poslednej zmeny: 26.04.2023
Schválil: Garant Prof. MVDr. Jozef Nagy, PhD.
Skip to content