Rok Kategória
Publikácia
2009 ADF KOŽÁROVÁ, Ivona - MAČANGA, Ján - GOLDOVÁ, Mária - MAJOR, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta. COMPARATIVE STUDY OF DETECTION OF THE PRESENCE OF SELECTED COCCIDIOSTATS IN THE TISSUES OF CHICKENS AND PHEASANTS : [Komparatívna štúdia stanovenia prítomnosti rezíduí vybraných kokcidiostatík v tkanivách kurčiat a bažantov] In: Potravinárstvo. 2009. ISSN 1337-0960, Roč. 3, č. 2 (2009), s. 40-44.
2009 ADF MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona. Comparison of the level of lactic acid, Phosphoric acid and pH in breast and thigh muscles of mallards (Anas Platyrhynchos). In: Folia veterinaria. 2009. ISSN 0015-5748, roč. 53, č. 1 (2009), s. 56-58.
2009 ADF KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - NAGY, Jozef - KOŽÁROVÁ, Ivona - KORÉNEK, Marián. Factors AFFECTING SAFETY and QUALITY OF AME MEAT FROM CONSUMER’s POINT OF VIEW. In: Folia veterinaria. 2009. ISSN 0015-5748, Roč. 53, č. 3 (2009), s. 140-141.
2009 ADF MAČANGA, Ján - KOŽÁROVÁ, Ivona - GOLDOVÁ, Mária - MAJOR, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta. MONITORING THE DYNAMICS OF THE DEGRADATION OF RESIDUES OF SELECTED ANTICOCCIDIALS IN THE CHICKEN AND PHEASANT TISSUES DURING THE WITHDRAWAL PERIOD : [SLEDOVANIE DYNAMIKY ODBÚRAVANIA REZÍDUÍ VYBRANÝCH ANTIKOKCIDÍK V TKANIVÁCH KURČIAT A BAŽANTOV POČAS STANOVENEJ OCHRANNEJ LEHOTY] In: Potravinárstvo. 2009. ISSN 1337-0960, Roč. 3, č. 4 (2009), s. 47-51.
2009 ADF KORÉNEKOVÁ, Beáta - SKALICKÁ, Magdaléna - KOŽÁROVÁ, Ivona - MAČANGA, Ján - KORÉNEK, Marián. OBSERVATION OF RISK CHEMICAL ELEMENTS IN MALLARDS (ANAS PLATYNRHYNCHOS) : [Sledovanie rizikových chemických prvkov u kačíc divých (Ana platynrhynchos)] In: Potravinárstvo. 2009. ISSN 1337-0960, Roč. 3, č. 2 (2009), s. 35-37.
2009 ADF MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef. THE RIPENING PROCESS IN HUNTED AND EVISCERATED PHEASANTS (Phasianus Colchicus). In: Folia veterinaria. 2009. ISSN 0015-5748, Roč. 53, č. 3 (2009), s. 144-145.
2009 AFD MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef. Fyzikálno-chemické zmeny v mäse bažantov poľovných (Phasianus colchicus) počas zrecieho procesu. In: Vedecké práce doktorandov. IV. ročník, Košice, 9. september 2009. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2009. ISBN 978-80-968618-4-2, s. 59-62.
2009 AFD KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - MAČANGA, Ján - PAULSEN, Peter. Porovnanie hladín kyseliny mliečnej v priebehu zrecieho procesu mäsa zajacov : [Comparison levels of lactic acid during ripening process of hare´s meat] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 350-351.
2009 AFD MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef. Porovnanie množstva kyseliny mliečnej v prsnej a stehennej svalovine bažantov : [Comparison of contant of lactic acid in breast and thigh muscles of pheasants] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 336-338.
2009 AFD NAGY, Jozef - SOROKA, Jaroslav - MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - POPELKA, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - LAZÁR, Peter. Porovnanie vybraných parametrov kvality mäsa bažantov skladovaných pri rôznych teplotných podmienkach : [Comparison of selected parameters of pheasants meat quality stored at different temperature conditions] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 361-363.
Počet záznamov v databáze: 157
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 15 z 16
Skip to content