doc. MVDr. Pavel Maľa, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2008 AFC VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - VIETORIS, Vladimír. Objektivizácia vnemov pri senzorickej analýze : [Objectivity of percepts of sensory analysis] In: XXXVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno 12. a 13. listopad 2008. Brno : VFU, 2008. ISBN 978-80-7305-049-8, s. 218-220.
2008 AFD BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - PILIPČINEC, Emil. Integrovaný systém veterinárskej starostlivosti pri znižovaní zdravotného rizika z mlieka. In: Kľúčové problémy výživy slovenského obyvateľstva a bezpečnosť potravín. Nitra : SAPV, 2008. ISBN 978-80-89162-37-6, s. 33-38.
2008 AFD BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel. Potravinová bezpečnosť - uplatňovanie princípu od "farmy po stôl" - skúsenosti a problémy : [Food safety - application of principle "from the farm to the table" - experiences and problems] In: Produkčné, zdravotné a ekologické aspekty chovu zvierat. Nitra : SAPV, 2008. ISBN 978-80-89162-35-2, s. 71-74.
2008 AFD BARANOVÁ, Darina - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Prieskum obľúbenosti výrobkov zo sóje u študujúcej mládeže : [Research of popularity of soybean products by students] In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2008. ISBN 978-80-552-0027-9, s. 177-184.
2008 AFD BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Senzorická kvalita sójových výrobkov vyrábaných na Slovensku. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. 2.-3.apríl 2008. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2008. ISBN 978-80-552-0027-9, s. 181-184.
2008 BDF BURDOVÁ, Oľga - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Možnosti ovplyvňovania kvality mlieka v mliečnom reťazci. In: Mliekarstvo. 2008. ISSN 1210-3144, Roč. 39, č. 2 (2008), s. 36-39.
2008 BDF MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Senzorické hodnotenia mlieka a mliečnych výrobkov v súvise s nariadením komisie (ES) č. 273/2008. In: Mliekarstvo. 2008. ISSN 1210-3144, Roč. 39, č. 2 (2008), s. 40-44.
2008 BDF MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Vývoj nových technológií pre spracovanie mlieka. In: Mliekarstvo. 2008. ISSN 1210-3144, Roč. 39, č. 1 (2008), s. 28-31.
2007 AFC VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Poznanie senzorických kvalít zvyšuje bezpečnosť potravín : [Knowledge of senzory qualities increases food safety] In: IX. Konference mladých vědeckých pracovníku s mezinárodní účastí 2007. 2007. ISBN 978-80-7305-012-2, s. 169-173.
2007 AFD VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Aká je úroveň poznania senzorických kvalít?. In: Vedecké práce doktorandov 2007, Košice, 12. september 2007 : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2007. ISBN 978-80-969788-4-7, s. 116-119.
Počet záznamov v databáze: 272
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 13 z 28
Skip to content