doc. MVDr. Pavel Maľa, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2007 AFD MAĽA, Pavel - DUDRIKOVÁ, Eva. Vplyv nových spracovateľských technológií na kvalitu mlieka a mliečnych výrobkov. In: XXII. Zoborský deň a V. Západoslovenské dni o osteoporóze, Nitra, 15. - 16.marec 2007. 1. vyd. Nitra : Agroinštitút, 2007. ISBN 978-80-8069-894-2, s. 83-86.
2007 FAI HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII, Vysoké Tatry, 2. - 4. mája 2007 : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych výrobkov.. Zost. Jozef Bíreš, Oľga Burdová, Mária Baranová, Eva Dudríková, Pavel Maľa, Dionýz Máté, Emil Pilipčinec ; rec. Gabriela Virgulová, Lenka Vorlová. 1.vyd. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, 370 s.
2006 AFC VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Bezpečnosť potravín garantuje aj úroveň všeobecného poznania senzorických kvalít. In: XXXVII. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 17.10.2007. Brno : VFU, 2006. ISBN 80-7305-570-8, s. 150-153.
2006 AFC MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - SABOLOVÁ, Gabriela. Bezpečnosť potravín závisí aj od profesionality hodnotiteľov : [Safety foodstuffs also depend on the profesional assessors] In: XXXVI. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 18.10.2006 : Konferencia o hygieně a technologii potravin. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006. ISBN 80-7305-570-8, s.118-120.
2006 AFC BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Frekvencia konzumácie výrobkov zo sóje u stredoškolákov. In: XXXVII. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 17.10.2007. Brno : VFU, 2006. ISBN 80-7305-570-8, s. 47-50.
2006 AFC BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Senzorická analýza vybraných druhov sójových výrobkov vyrábaných na Slovensku. In: XXXVII. LENFELDOVY A HOKLOVY DNY. BRNO 17. října 2007. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006. ISBN 80-7305-570-8, s. 51-54.
2006 AFC VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Skúsenosti s využitím prírodného farbiva Monascus purpureus pri výrobe kyslomliečnych výrobkov : [Experiences with aplication of natural ingredient Monascus purpureus for the manufacture fermented milk products] In: VIII. KONFERENCE MLADÝCH VĚDECKÝCH PRACOVNÍKů S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ : SBORNÍK. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006. ISBN 80-7305-564-3, s.78-81.
2006 AFC BARANOVÁ, Mária - DITTRICHOVÁ, Helena - MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela - BURDOVÁ, Oľga. Štandardizácia sójových nápojov-alternatívneho zdroja bielkovín. Standardization of Soya Drinks-an alternative source of protein. In: XXXVI. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 18.10.2006 : Konferencia o hygieně a technologii potravin. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006. s.56-59.
2006 AFC MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - VÁCLAVOVÁ, Andrea - SABOLOVÁ, Gabriela. Úroveň hodnotenia modelových substancií poslucháčmi UVL v špecializovanom senzorickom laboratóriu. In: XXXVII. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 17.10.2007. Brno : VFU, 2006. ISBN 80-7305-570-8, s. 106-109.
2006 AFD VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Bezpečnosť potravín závisí aj od profesionality hodnotiteľov : [Safety foodstuffs also depend on the professional assessors] In: Bezpečnosť a kontrola potravín - I. diel. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. ISBN 80-8069-681-0, s. 26-30.
Počet záznamov v databáze: 272
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 15 z 28
Skip to content