doc. MVDr. Pavel Maľa, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2006 AFD MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - SABOLOVÁ, Gabriela. Príspevok k vzdelávaniu a profesionalizácie hodnotiteľov potravinárskych produktov : [Contribution towards the education of the food products professional assessors] In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 425-428.
2006 AFD BARANOVÁ, Mária - DITTRICHOVÁ, Helena - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Sójový nápoj - alternatívny zdroj bielkovín : [Soya drink - an alernative source of protein] In: Bezpečnosť a kontrola potravín - I. diel. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. ISBN 80-8069-681-0, s. 182-185.
2006 AFD BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír - BURDOVÁ, Oľga. Využitie seitanu a červenej fermentovanej ryže pri inovácii hydinových výrobkov : [Use of seitan and red yeast rice for inovation of poultry meat products] In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 189-192.
2006 BCI MÁTÉ, Dionýz - MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela. Senzorické posudzovanie mäsových a mliečnych výrobkov. Rec. 1. vyd. Košice : IVVL, 2006. ISBN 80-968818-7-6, 20 s.
2006 BCI MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela. Senzorické posudzovanie mlieka a mliečnych výrobkov. Rec. 1. vyd. Košice : IVVL, 2006. ISBN 80-89280-00-5, 14 s.
2006 BDF DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽA, Pavel. Stratégia ochrany zdravia ľudí - mlieko vo výžive ľudí I. časť:Bielkoviny. In: Slovenský veterinársky časopis. 2006. ISSN 1335-0099, Roč. 31, č. 5 (2006), s. 282-285.
2005 AFC BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Aplikácia prírodného farbiva Monascus do tavených syrov : [Application of Monascus purpureus in manufacture of processed cheeses] In: XXXV. Lenfeldovy a Höklovy dny - Konference o hygieně a technologii potravin. Brno : VFU, 2005. s. 63-67.
2005 AFC BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Možnosti aplikácie prírodného farbiva Monascus purpureus pri výrobe kyslomliečnych výrobkov : [Alternative application natural ingredient Monascus purpureus for the manufacture fermanted milk products] In: XXXV. Lenfeldovy a Höklovy dny - Konference o hygieně a technologii potravin. Brno : VFU, 2005. s. 68-70.
2005 AFC MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Stupeň poznania a úroveň konzumácie mlieka a mliečnych výrobkov u vysokoškolskej mládeže : [Knowledge and consumption of milk and milk products by university students] In: XXXV. Lenfeldovy a Höklovy dny - Konference o hygieně a technologii potravin. Brno : VFU, 2005. s. 104-108.
2005 AFD BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Monascus purpureus ako alternatívna prídavná látka z pohľadu bezpečnosti potravín : [Monascus purpureus an alternative additives from food safety point of view] In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra 6.-7. apríla 2005. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2005. ISBN 80-8069-503-2, s. 3-4.
Počet záznamov v databáze: 272
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 16 z 28
Skip to content