Rok Kategória
Publikácia
2007 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - BYSTRICKÝ, Pavel. Bezpečnosť potravín verzus monoaminooxidáza inhibujúce lieky : [Food safety verzus monoamino oxidase inhibiting drugs] In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 271-274.
2007 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Bolesť hlavy ako dôsledok konzumácie určitých potravín. In: 2. Európsky seminár. Košice : Dom techniky, 2007. s.
2007 AFD BYSTRICKÝ, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Čerstvé mäso , jeho vlastnosti, premeny a ich senzorické posudzovanie. In: KVALITA A BEZPEČNOSŤ POTRAVÍN 2007 (CD ROM) : III.medzinárodná konferencia. Bratislava 2007. s. 33-35.
2007 AFD RAJZÁK, Pavol - MIČÚCHOVÁ, A. - BYSTRICKÝ, Pavel. Skúsenosti s výkonom a závadzaním auditov v potravinárskych prevádzkach Prešovského kraja. In: IX. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov, 10.-12. október 2007, Košice : Zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou. Košice : Dom techniky, 2007. ISBN 978-80-232-0284-7, s. 12-25.
2007 AFD BYSTRICKÝ, Pavel. Skúsenosti z auditov výrobcov čerstvého mäsa vo Veľkej Británii. In: 2. európsky seminár : Zborník z konferencie, Tatranská Lomnica 11.-13. 4. 2007. 2007. ISBN 978-80-232-0280-9, s.
2007 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Výber deskriptorov na posúdenie senzorických vlastnosí čerstvého mäsa. In: IX. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov, 10.-12. október 2007, Košice : Zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou. Košice : Dom techniky, 2007. ISBN 978-80-232-0284-7, s. 18.
2007 BCI BYSTRICKÝ, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Senzorické posudzovanie čerstvého mäsa. Rec. 1. vyd. Košice : IVVL, 2007. ISBN 978-80-89280-13-1, 38 s.
2007 BDE BYSTRICKÝ, Pavel - MRÁZ, Igor - MÁTÉ, Dionýz. Auditing the food business establishments by the controlling authorities. In: Meso. 2007. ISSN 1332-0025, Roč. 9, č. 3 (2007), s. 162-168.
2007 BDF BYSTRICKÝ, Pavel - MIČÚCHOVÁ, A. - RAJZÁK, Pavol. Audit ako nová povinnosť úradných veterinárnych lekárov. In: Kvalita potravin. 2007. ISSN 1213-6859, Roč. 7, č. 2 (2007), s. 36-41.
2007 BDF BYSTRICKÝ, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Čerstvé mäso, jeho vlastnosti, premeny a ich posudzovanie : Časť prvá: Farba mäsa. In: Slovenský veterinársky časopis. 2007. ISSN 1335-0099, Roč. 32, č. 6 (2007), s. 358-359.
Počet záznamov v databáze: 159
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 8 z 16
Skip to content