doc. MVDr. Pavel Maľa, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2015 AFD SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Senzorické hodnotenie syrov eidam počas skladovania : [Sensory evaluation of edam cheeses during storage] In: 17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2015. ISBN 978-80-89385-35-5, CD-ROM, s. 102-116.
2015 AFD SEMJON, Boris - ČURLEJ, Jozef - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Zmeny texturálnych parametrov nízkodohrievaných syrov s rozdielnym obsahom tuku v sušine počas skladovania : [Changes in textural parameters in lowheated cheeses with different fat content during storage] In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 12.-13. november 2015, Nitra : Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2015. ISBN 978-80-89738-06-9, s. 219-222.
2015 BDF SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - MAĽOVÁ, Jana. Kvalitatívne hodnotenie syrov z nízkodohrievanej syreniny počas skladovania. In: Slovenský veterinársky časopis. 2015. ISSN 1335-0099, Roč. 40, č. 1-2 (2015), s. 64-67.
2014 ACB DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka - MAĽA, Pavel - MAĽOVÁ, Jana - BARANOVÁ, Mária. Technológia výroby, bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych výrobkov pre magistrov. Rec. Monika Pipová, Dušan Chvojka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-447-9, 307 s.
2014 AFC MAĽA, Pavel - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Kvalita priemyselne vyrábaných syrov s nízkodohrievanou syreninou : [The quality of industrially produced cheeses with lowheated curd] In: Hygiena a technologie potravin - XLIV. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 15. a 16. října 2014 : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2014. ISBN 978-80-7305-729-9, CD ROM, s. 125-129.
2014 AFD BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - DUDRIKOVÁ, Eva - STRAPÁČ, Imrich. Sójová bielkovina - bezcholesterolový alternatívny zdroj bielkovín k tradičným živočíšnym zdrojom : [Soy proteins - cholesterol - free alternative source of proteins to traditional animal sources] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 159-162.
2014 AFD DUDRIKOVÁ, Eva - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír - POSPIECH, Matej - VRABEC, Marek. Výživové hodnotenie spišských párkov ako tradične zaručenej špeciality : [Nutritive evaluation of sausages "spišské párky"] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 179-183.
2014 BEF DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽA, Pavel. Senzorické posudzovanie rôznych druhov masla : [Sensory assessment of various types of butter] In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 29.-31. október 2014, Štrbské Pleso : 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2014. ISBN 978-80-89385-31-7, s. 52-56.
2013 ACB NAGY, Jozef - BYSTRICKÝ, Pavel - JANTO, Rudolf - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAĽA, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír - NAGYOVÁ, Alena - PAULSEN, Peter - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - STEINHAUSER, Ladislav - TUREK, Peter. Hygiena a technológia produkcie a spracovania vedľajších živočíšnych produktov. Rec. Oľga Luptáková, Juraj Gulovič. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. ISBN 978-80-8077-370-0, 456 s.
2013 AFC BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - STRAPÁČ, Imrich - DUDRIKOVÁ, Eva. Kvalitatívne hodnotenie vybraných druhov kávy. In: Hygiena a technologie potravin - XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 2. a 3. října 2013. 1. vyd. Brno : VFU, 2013. ISBN 978-80-7305-664-3, [CD-ROM], s. 92-95.
Počet záznamov v databáze: 272
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 6 z 28
Skip to content