doc. MVDr. Pavel Maľa, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2013 AFC MAĽA, Pavel - MAĽOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Klára. Senzorické hodnotenie trhových druhov masla. In: Hygiena a technologie potravin - XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 2. a 3. října 2013. 1. vyd. Brno : VFU, 2013. ISBN 978-80-7305-664-3, [CD-ROM], s. 191-193.
2013 AFD BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - STRAPÁČ, Imrich. Bezmäsité mrazené výrobky Goody Foody. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 281-283.
2013 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - ONDÍKOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Porovnanie chemického zloženia mlieka pre deti. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 162-164.
2013 AFD BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - STRAPÁČ, Imrich - DUDRIKOVÁ, Eva. Senzorická analýza mrazených zeleninových zmesí. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 284-286.
2013 AFD MAĽA, Pavel - MAĽOVÁ, Jana - MAJKOVÁ, Lucia. Senzorické hodnotenie mrazených zeleninových zmesí. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 218-221.
2012 AAB MAĽA, Pavel. Senzorická analýza - nástroj zvyšovania kvality potravín : inauguračná práca. Rec. Iva Steinhauserová, Miloslav Ondrašovič, Lýdia Čisláková. 1. vyd. Košice : UVLF, 2012. ISBN 978-80-8077-300-7, 74 s.
2012 ACB MAĽA, Pavel. Senzorická analýza potravín. Rec. Jozef Nagy, Mária Baranová. 1. vyd. Košice : UVLF, 2012. ISBN 978-80-8077-297-0, 156 s.
2012 ACB MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef - TUREK, Peter. Senzorické hodnotenie potravinárskych surovín : Vysokoškolská učebnica pre študijný program Trh a kvalita potravín. Rec. Eva Dudriková, Janka Pažáková. 1. vyd. Košice : UVLF, 2012. ISBN 978-80-8077-298-7, 159 s.
2012 ADC KASPEROVÁ, Jana - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - DIČÁKOVÁ, Zuzana - NAGYOVÁ, Alena - MAĽA, Pavel. Physico-chemical indicators and identification of selected Slovak honeys based on colour measurement. In: Acta veterinaria Brno. 2012. ISSN 0001-7213, Vol. 81, č. 1 (2012), s. 57-61.
(2012: 0.393 - IF, 36 - H-index, 0.561 - IF 5y, 0.315 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2012 AFC DUDRIKOVÁ, Eva - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana - VRABEC, Marek. Kvalita citrusových plodov (pomaranče) zakúpených v obchodnej sieti v Košiciach. In: Hygiena a technologie potravin - XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 17. a 18. října 2012. Brno : VFU, 2012. ISBN 978-80-7305-632-2, [CD-ROM], s. 73-80.
Počet záznamov v databáze: 272
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 7 z 28
Skip to content