prof. MVDr. Slavomír Marcinčák, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2015 ADC BRENESSELOVÁ, Martina - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - TUREK, Peter. Effects of vacuum packaging conditions on the quality, biochemical changes and the durability of ostrich meat : [Účinky vákuového balenia na kvalitu, biochemické zmeny a trvanlivosť pštrosieho mäsa] In: Meat Science. 2015. ISSN 0309-1740, Vol. 101(2015), s. 42-47.
(2015: 2.801 - IF, 154 - H-index, 3.246 - IF 5y, 1.917 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2015 ADC SUPUKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - PETROVIČ, Vladimír - MOLNÁR, Ladislav - MASKAĽOVÁ, Iveta - KOVALÍK, Pavol - MARCINČÁKOVÁ, Dana - SUPUKOVÁ, Anna - TUREK, Peter. The effects of adding agrimony and sage extracts to water on blood biochemistry and meat quality of broiler chickens : [Účinok pridávania extraktov repíka lekárskeho a šalvie lekárskej vo vode na biochemické parametre krvi a kvalitu mäsa brojlerových kurčiat] In: Acta veterinaria Brno. 2015. ISSN 0001-7213, Vol. 84, č. 2 (2015), s. 119-124.
(2015: 0.442 - IF, 36 - H-index, 0.459 - IF 5y, 0.318 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2015 ADE MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. Physicochemical indicators of the quality of differentially gained rabbit meat. In: Maso International. 2015. ISSN 1805-5281, Vol. 5, č. 1(2015), s. 49-52.
2015 ADF MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - VAŠKOVÁ, Janka - JAĎUTTOVÁ, Iveta - MELLEN, Martin. Effect of supplementation of the diet with humic acids on growth performance and carcass yield of broilers. In: Folia veterinaria. 2015. ISSN 0015-5748, Roč. 59, č. 3 (2015), s. 165-168.
2015 ADF ČURLEJ, Jozef - MELLEN, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - BELEJ, Ľubomír - ŽIDEK, Radoslav - ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana. IMPACT OF ADDITIVES IN BROILER NUTRITION ON THE QUALITY OF BREAST MUSCLES. In: Folia veterinaria. 2015. ISSN 0015-5748, Roč. 59, č. 3 (2015), s. 179-184.
2015 ADF VAŠKOVÁ, Janka - PATLEVIČ, Peter - ŽATKO, Daniel - VAŠKO, Ladislav - MARCINČÁK, Slavomír. Impact of humic acids on trace element content under different conditions. In: Folia veterinaria. 2015. ISSN 0015-5748, Roč. 59, č. 3 (2015), s. 159-164.
2015 AED MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - POPELKA, Peter - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - BAČA, Martin - KOVALÍK, Pavol - KLEMPOVÁ, Tatiana. Fermentované krmivo vo výžive brojlerov, vplyv na rastové parametre a jatočnú výťažnosť : [The fermented feed in broilers nutrition, the effect on growth performance and carcass yield] In: Zborník vedeckých prác : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave. 1. vyd. Zvolen : Ústav ekológie lesa SAV, 2015. ISBN 978-80-89408-20-7, s. 172-174.
2015 AED MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. Priebeh fyzikálno-chemických zmien v mäse farmových a voľne žijúcich králikov divých : [The course of physic-chemical changes in the meat of farmed and wild rabbits] In: Zborník vedeckých prác : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave. 1. vyd. Zvolen : Ústav ekológie lesa SAV, 2015. ISBN 978-80-89408-20-7, s. 168-171.
2015 AED MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - BAČA, Martin - POPELKA, Peter - MELLEN, Martin. Vplyv humínových kyselín na rastové parametre a jatočnú výťažnosť broilerových kurčiat : [Effect of humic acids on growing parameters and carcass yield of broilers chickens] In: Zborník vedeckých prác : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave. 1. vyd. Zvolen : Ústav ekológie lesa SAV, 2015. ISBN 978-80-89408-20-7, s. 175-177.
2015 AED REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv humínových kyselín na rozkladné zmeny tukov v mäse brojlerových kurčiat : [Effect of humic acid on decomposition changes of fat in broiler chickens meat] In: Zborník vedeckých prác : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave. 1. vyd. Zvolen : Ústav ekológie lesa SAV, 2015. ISBN 978-80-89408-20-7, s. 183-186.
Počet záznamov v databáze: 26
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 1 z 3
Skip to content