MVDr. Lýdia Mesarčová, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2013 ADC MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - BAČA, Martin - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Effect of glaze and selected herbal extracts on lipid oxidation and sensory properties of frozen Atlantic herrings (Clupea harengus L.). In: Acta Alimentaria. 2013. ISSN 0139-3006, Vol. 42, č. 2(2013), s. 236 - 244.
(2013: 0.427 - IF, 27 - H-index, 0.421 - IF 5y, 0.210 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2012 ADC POPELKA, Peter - LUPTÁKOVÁ, Oľga - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - MESARČOVÁ, Lýdia - NAGYOVÁ, Alena. The effect of glaze and storage temperature on the quality of frozen mackerel fillets. In: Acta veterinaria Brno. 2012. ISSN 0001-7213, Vol. 81, č. 4 (2012), s. 397-402.
(2012: 0.393 - IF, 36 - H-index, 0.561 - IF 5y, 0.315 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2012 AFC MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOVALÍK, Pavol - MESARČOVÁ, Lýdia - MOLNÁR, Ladislav - ČERTÍK, Milan. Vplyv podávania zmesi rastlinných extraktov na kvalitu chladeného hydinového mäsa. In: Hygiena a technologie potravin - XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 17. a 18. října 2012. Brno : VFU, 2012. ISBN 978-80-7305-632-2, [CD-ROM], s. 189-192.
2012 AFD MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - BAČA, Martin - POPELKA, Peter. Effect of herbal extracts added to fish glaze and the method of thawing on oxidation changes in lipids in rainbow trout fillets. In: Folia veterinaria. 2012. ISSN 0015-5748, Roč. 56, Suppl. 1 (2012), s. 42-43.
2012 AFD MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin - NAGY, Jozef - MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁKOVÁ, Dana - TUREK, Peter. Kvalitatívne parametre chladenej hydiny v slovenských obchodoch. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 163-165.
2012 AFD MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - BAČA, Martin - POPELKA, Peter. Účinok extraktov rastlín pridaných do glazúry a spôsobu rozmrazovania na oxidačné zmeny tukov filiet pstruha dúhového. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 312-314.
2012 AFD MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - BAČA, Martin - POPELKA, Peter. Vplyv spôsobu rozmrazovania a glazúry s prídavkom rastlinných extraktov na kvalitu filiet pstruha dúhového. In: V. vedecká konferencia: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, Nitra, 8. - 9. november 2012. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2012. ISBN 978-80-970552-6-4, [CD-ROM], s. 271-273.
2011 ADC MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - MESARČOVÁ, Lýdia - ŠIMKOVÁ, Jana - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAĽA, Pavel - ČERTÍK, Milan - BAČA, Martin - LÁSZLÓ, Zöldág - BULECA, Ján. Effect of feeding of selected medicinal plants on lipid oxidation of meat of broiler chickens. In: Magyar Allatorvosok Lapja. 2011. ISSN 0025-004X, Vol. 133, č. 7 (2011), s. 409-414.
(2011: 0.201 - IF, 10 - H-index, 0.167 - IF 5y, 0.163 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2011 ADC ŽOLDOŠ, Peter - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - MESARČOVÁ, Lýdia - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - NAGYOVÁ, Alena - MAĽA, Pavel. The effect of glaze on the quality of frozen stored Alaska pollack (Theragra chalcogramma) fillets under stable and unstable conditions. In: Acta veterinaria Brno. 2011. ISSN 0001-7213, Vol. 80, č. 3 (2011), s. 299-304.
(2011: 0.431 - IF, 36 - H-index, 0.539 - IF 5y, 0.274 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2011 ADC MARCINČÁK, Slavomír - MESARČOVÁ, Lýdia - POPELKA, Peter - ČERTÍK, Milan - ŠIMKOVÁ, Jana - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAĽA, Pavel - ZACHAR, Peter - MÁRTONOVÁ, Mária. The influence of dietary supplementation with Melissa officinalis and combination of Achillea millefolium and Crataegus oxyacantha on oxidative stability of stored poultry meat. In: Journal of Animal and Feed Sciences. 2011. ISSN 1230-1388, Vol. 20, č. 2 (2011), s. 236-245.
(2011: 0.636 - IF, 31 - H-index, 0.482 - IF 5y, 0.387 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
Počet záznamov v databáze: 95
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 7 z 10
Skip to content