MVDr. Jana Zahumenská, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2021 BFA HISIRA, Vladimír - KADAŠI, Marián - KLEIN, Róbert - MAĽOVÁ, Jana - ZIGO, František - MUDROŇ, Pavol. Assessment of a new on-farm Pure Milk test to determine intramammary bacteria in milk of dairy cows. In: 20th Middle European Buiatrics Congress : 1. vyd. Ljubljana : Slovenian Buiatric Association, 2021. s. 89.
2020 ADN ZIGO, František - VASIĽ, Milan - FARKAŠOVÁ, Zuzana - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - ZIGOVÁ, Martina - MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - BUJOK, Jolanta - PECKA-KIEŁB, Ewa. Impact of humic acid as an organic additive on the milk parameters and occurrence of mastitis in dairy cows. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2020. ISSN 1338-0230, Vol. 14, no. (2020), p. 358-364.
(12 - H-index, 0.259 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2020 AED MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana - ŽAKAROVSKÁ, Martina. Kryoskopické meranie mlieka : [Determination of the freezing point of milk] In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2020. ISBN 978-80-89703-83-8, s. 217-221.
2020 AED SEMJON, Boris - MOKÁNYOVÁ, Andrea - MAĽOVÁ, Jana - BUJŇÁK, Lukáš - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv modifikácie proteínového zloženia vstupnej suroviny na fermentačné procesy experimentálne vyrobených vzoriek acidofilného mlieka : [Effect of protein content modification of input raw material on fermentation processes of experimental made acidophilus milk] In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2020. ISBN 978-80-89703-83-8, s. 233-237.
2020 AFD VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - MAĽOVÁ, Jana - ZIGO, František - DUDRIKOVÁ, Eva - KOVÁČOVÁ, Mariana. Antimikrobiálna rezistencia baktérií enterobacteriacae izolovaných z ovčieho a kozieho syra : [Antimicrobial resistance of enterobacteriacae bacteria isolated from sheep and goat cheese] In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a strednej Európy : 29. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2020. ISBN 978-80-89883-11-0, CD-ROM, s. 45-49.
2020 BAB CIBEREJ, Juraj - KRAJNIAK, Dušan - GARAJ, Peter - KROPIL, Rudolf - MAĽOVÁ, Jana - JANTO, Rudolf - KAROLOVÁ, Renáta - KIŠ, Ondrej - OBERHAUSEROVÁ, Katarína - HLÁSNIK, Jozef - PUŠKÁČ, Jaroslav - PUŠKÁČ, Jaroslav - DOCZY, Jozef - LEBOCKÝ, Tibor - ENGEL, Štefan. IV. Lov zveri a poľovnícke plánovanie - V. Poľovnícka kynológia - VI. Právne predpisy na úseku poľovníctva, zbraní a streliva a ochrany prírody - VII. Poľovnícke strelectvo a prvá pomoc pri úrazoch spôsobených pri výkone poľovníctva. Rec. Ľubomír Bútora, Jozef Jursa. 1. vyd. Zvolen : Technická univerzita vo Zvolene, 2020. ISBN 978-80-228-3223-6, 447 s.
2020 BCI MAĽOVÁ, Jana. Senzorická analýza potravinárskych komodít : Praktické cvičenia. Rec. Dionýz Máté, Eva Dudriková. 1. vyd. Košice : UVLF, 2020. ISBN 978-80-8077-680-0, 158 s. [7,90AH]
2019 ADF MAĽOVÁ, Jana - CIBEREJ, Juraj - MAĽA, Pavel - ZIGO, František - SEMJON, Boris. Heavy metal levels in the tissues of wild living animals from two distinct industrially exploited areas in Slovakia. In: Slovak Journal of Animal Science. 2019. ISSN 1337-9984, Roč. 52, č. 3 (2019), s. 100-110.
2019 ADN SEMJON, Boris - MAĽOVÁ, Jana - VATAŠČINOVÁ, Tatiana - MAĽA, Pavel. Sensory profile of parenica cheese varieties made from pasteurized cow's milk. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2019. ISSN 1338-0230, Roč. 13, č. 1 (2019), s. 76-82.
(10 - H-index, 0.270 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2019 AFC KOVÁČOVÁ, Mariana - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - VATAŠČINOVÁ, Tatiana - HERMANNSDÓTTIR, Þuríður. Antibiotická rezistencia koaguláza-negatívnych stafylokokov izolovaných zo surového kravského mlieka : [Antibiotic resistance of coagulase-negative staphylococci isolated from raw cow's milk] In: XLIX. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 16. a 17. října 2019, Brno : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2019. ISBN 978-80-7305-828-9, CD-ROM, s. 192-195.
Počet záznamov v databáze: 144
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 4 z 15
Skip to content