Rok Kategória
Publikácia
2017 AFD BYSTRICKÝ, Pavel - BOBKOVÁ, Miroslava. Oxidácia tukovej zložky v trvanlivých tepelne neopracovaných mäsových výrobkoch : [Fat oxidation in long-lasting thermally not reated meat products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 110-117.
2017 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - HUTNÍKOVÁ, Erika - BYSTRICKÝ, Pavel. Preferencie v konzumácii mliečnych výrobkov deťmi predškolského veku so zameraním na príjem soli : [Preferences in the consumption of milk products by children of pre-school age with a focus on salt intake] In: 19. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 8.-10. november 2017, Jasná, Nízke Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2017. ISBN 978-80-89385-42-3, CD-ROM, s. 125-130.
2017 BCI NAGY, Jozef - BYSTRICKÝ, Pavel - DUDRIKOVÁ, Eva - JEVINOVÁ, Pavlína - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGYOVÁ, Alena - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter. Food Safety : [Bezpečnosť krmív] Rec. Peter Lazár, Ivo Pekár. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-560-5, 251 s.
2017 BDE BYSTRICKÝ, Pavel - BOBKOVÁ, Miroslava. Oxidácia tukovej zložky v trvanlivých tepelne neopracovaných mäsových výrobkoch : [Fat oxidation in long-lasting thermally not treated meat products] In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Vol. 28, č. 6(2017), s. 42-45.
2016 ADE TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel - KOZAČINSKI, Lidija - BRENESSELOVÁ, Martina - FEČKANINOVÁ, Adriána. Misconceptions about HACCP by Producers. In: International Journal of Innovative Research in Science, Engineering and Technology. 2016. ISSN 2347-6710, Vol. 5, č. 1(2016), s. 640-646.
2016 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - ANDERKOVÁ, Bernadeta - PAULSEN, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel. Polyamíny vo vybraných potravinách : [Polyamines in selected foods] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 175-179.
2015 AED TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel. Analýza zdrojov alimentárnych ochorení na Slovensku za posledný rok : [Analysis of the sources of foodborne diseases in Slovakia in recent years] In: Zborník vedeckých prác : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave. 1. vyd. Zvolen : Ústav ekológie lesa SAV, 2015. ISBN 978-80-89408-20-7, s. 187-190.
2015 AFC DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - BYSTRICKÝ, Pavel. Mliečne výrobky a snacky v detskej výžive z hľadiska obsahu soli : [Dairy products and snacks in children food in terms of salt content] In: Hygiena a technologie potravin – XLV. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 14. a 15. října 2015 : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2015. ISBN 978-80-7305-762-6, CD-ROM, s. 97-102.
2015 AFC TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel. Why HACCP Might Sometimes Become Weak or Even Fail. In: Procedia Food Science. London : Elsevier, 2015. ISSN 2211-601X, Vol. 5, č.(2015), s. 296-299.
2015 AFD TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel - VÝROSTKOVÁ, Jana - BRENESSELOVÁ, Martina. Analýza funkčnosti systémov zabezpečenia hygieny potravín : [Analysis of haccp systems functionality] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 228-230.
Počet záznamov v databáze: 159
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 2 z 16
Skip to content