Rok Kategória
Publikácia
2008 BDF BYSTRICKÝ, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Čerstvé mäso, jeho vlastnosti, premeny a ich posudzovanie : [Časť druhá: Vzhľad, vôňa, konzistencia a chuť mäsa] In: Slovenský veterinársky časopis. 2008. ISSN 1335-0099, Roč. 33, č. 1 (2008), s. 19-21.
2008 BDF BYSTRICKÝ, Pavel - PETRÍK, Miroslav. Svetelné podmienky pri zdravotnej prehliadke jatočných zvierat. In: Slovenský veterinársky časopis. 2008. Roč. 33, č. 4 (2008), s. 252-254.
2007 ACB BYSTRICKÝ, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter. Bezpečné potraviny: Výroba mäsa a mäsových výrobkov. Rec. Pavol Rajzák, Gabriela Sabolová. 1. vyd. Košice : UVL, 2007. ISBN 978-80-8077-052-5, CD-ROM, 1685 s.
2007 AFD BYSTRICKÝ, Pavel - MIČÚCHOVÁ, A. - RAJZÁK, Pavol. Audit prevádzok na výrobu potravín - nová povinnosť kontrolných orgánov a potreba nových prvkov v systémoch zabezpečenia hygieny výroby. In: Hygiena Alimentorum XVIII. v Košiciach 2007. 2007. s. 130-133.
2007 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - BYSTRICKÝ, Pavel. Bezpečnosť potravín verzus monoaminooxidáza inhibujúce lieky : [Food safety verzus monoamino oxidase inhibiting drugs] In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 271-274.
2007 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Bolesť hlavy ako dôsledok konzumácie určitých potravín. In: 2. Európsky seminár. Košice : Dom techniky, 2007. s.
2007 AFD BYSTRICKÝ, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Čerstvé mäso , jeho vlastnosti, premeny a ich senzorické posudzovanie. In: KVALITA A BEZPEČNOSŤ POTRAVÍN 2007 (CD ROM) : III.medzinárodná konferencia. Bratislava 2007. s. 33-35.
2007 AFD RAJZÁK, Pavol - MIČÚCHOVÁ, A. - BYSTRICKÝ, Pavel. Skúsenosti s výkonom a závadzaním auditov v potravinárskych prevádzkach Prešovského kraja. In: IX. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov, 10.-12. október 2007, Košice : Zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou. Košice : Dom techniky, 2007. ISBN 978-80-232-0284-7, s. 12-25.
2007 AFD BYSTRICKÝ, Pavel. Skúsenosti z auditov výrobcov čerstvého mäsa vo Veľkej Británii. In: 2. európsky seminár : Zborník z konferencie, Tatranská Lomnica 11.-13. 4. 2007. 2007. ISBN 978-80-232-0280-9, s.
2007 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Výber deskriptorov na posúdenie senzorických vlastnosí čerstvého mäsa. In: IX. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov, 10.-12. október 2007, Košice : Zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou. Košice : Dom techniky, 2007. ISBN 978-80-232-0284-7, s. 18.
Počet záznamov v databáze: 159
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 8 z 16
Skip to content