doc. MVDr. Drahomíra Sopková, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2005 ADF VÁRADY, Jozef - SOPKOVÁ, Drahomíra - JANKUROVÁ, Jana. Prestup amoniaku cez bachorovú sliznicu jahniat a oviec v podmienkach in vitro : [Passage of ammonia through rumen epithelium of lamb and ewe in in vitro conditions] In: Poľnohospodárstvo-Agriculture. 2005. ISSN 0551-3677, Roč. 51, č. 4 (2005), s. 180-184.
2005 ADF ONDREJKA, Róbert - ONDREJKOVÁ, Anna - SÜLI, Judit - BENÍŠEK, Zdenek - ELIÁŠ, Daniel - POŠIVÁKOVÁ, Serena - SOPKOVÁ, Drahomíra. Results of specific prophylaxis of swine parvovirus disease by porcivac parvo-ery inj.av. vaccination. In: Folia veterinaria. 2005. ISSN 0015-5748, Roč. 49, č. 2 (2005), s. 82-85.
2005 AFD SOPKOVÁ, Drahomíra. Analýza produktov degradácie lipidov v tukovom tkanive ošípaných počas mraziarenského uskladnenia : [The analysis of products of lipid degradation in frozen pork adipose tissue during freezing storage] In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry : Zborník prednášok a abstraktov: Bezpečnosť a kvalita mäsových výrobkov v legislatívnych podmienkach spoločného trhu Európskej únie.. 1. vyd. Košice : UVL, 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 277-280.
2005 AFD SOPKOVÁ, Drahomíra - SOKOL, Jozef - CABADAJ, Rudolf - MÁTÉ, Dionýz. Hodnoty aminokyselín v bravčovom normálnom a kvalitatívne zmenenom - PSE mäse : [The levels of amino-acids of pork meat of normal quality and of altered quality - PSE] In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry : Zborník prednášok a abstraktov: Bezpečnosť a kvalita mäsových výrobkov v legislatívnych podmienkach spoločného trhu Európskej únie.. 1. vyd. Košice : UVL, 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 269-272.
2005 AFD SOPKOVÁ, Drahomíra. Nutričné parametre bravčového kvalitatívne zmeneného mäsa : [The nutritional parameters of pork meat of altered quality] In: Risk Factors of Food Chain, October 6th, 2005, Nitra : Proceeding Book of 5-th International Scientific Conference. 1. vyd. Nitra : SPU, 2005. ISBN 80-8069-594-6, s. 286-288.
2005 AFD SOPKOVÁ, Drahomíra - CABADAJ, Rudolf - MARAČEK, Imrich. Senzorické posúdenie výrobku "Šunka v plechu" z bravčového mrazeného mäsa" : [The sensory characteristics of the product "Canned ham" from frozen pork meat] In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry : Zborník prednášok a abstraktov: Bezpečnosť a kvalita mäsových výrobkov v legislatívnych podmienkach spoločného trhu Európskej únie.. 1. vyd. Košice : UVL, 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 273-276.
2005 AFD STANÍKOVÁ, Angela - PÁSTOROVÁ, Bernardína - MARAČEK, Imrich - SOPKOVÁ, Drahomíra - HALAGAN, Juraj. Vplyv ionizujúceho žiarenia na reprodukciu oviec. In: Reprodukčná medicína, Košice 25. február 2005 : Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou organizovaná pri príležitosti 10. výročia založenia Centra asistovanej reprodukcie pri II. Gynekologicko-pôrodnej klinike LF UPJŠ a FN L. Pasteura. 1. vyd. Košice : Dom techniky ZSVTS, 2005. ISBN 80-232-0238-3, s. 113-114.
2005 AFD STANÍKOVÁ, Angela - PÁSTOROVÁ, Bernardína - MARAČEK, Imrich - SOPKOVÁ, Drahomíra - HALAGAN, Juraj. Vplyv ionizujúceho ziarenia na reprodukciu oviec. In: VIII. Košický morfologický deň : Zborník vedeckých prác, Košice, 26. mája 2005. Košice : LF UPJŠ, 2005. ISBN 80-89138-26-8, s. 80-81.
2005 AFD SOPKOVÁ, Drahomíra - DIČÁKOVÁ, Zuzana - STANÍKOVÁ, Angela - MARAČEK, Imrich. Vplyv stresu na nutričnú hodnotu hydinového mäsa. In: Zborník prác a abstraktov prezentovaných na 81. Fyziologických dňoch konaných 2.-4. februára 2005 v Košiciach. Košice : ZZ design studio, 2005. ISBN 80-969280-0-7, s. 181-182.
2005 AFD SOPKOVÁ, Drahomíra. Zmeny kvalitatívnych ukazovateľov bravčového mäsa počas dlhodobého mraziarenského uskladnenia. In: VI. celoslovenský seminár z fyziológie živočíchov, Nitra, 8.-9. júna 2005 : Zborník z vedeckého seminára Nitra. 1. vyd. Nitra : SPU, 2005. ISBN 80-8069-526-1, s. 258-262.
Počet záznamov v databáze: 372
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 31 z 38
Skip to content