Skip to content
Portál hodnotenia kvality UVLF
Vitajte na portáli kvality Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach.
Domovská stránka
Akademický senát
Account
Akreditácia
Akreditačná komisia
Výročné správy o kvalite
Správna rada
Charakteristika výstupu tvorivej činnosti
Komisia pre klinickú činnosť
Komisia pre odbory habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
Komisia pre vzdelávanie
Komisia pre vedecko-výskumnú činnosť
Komisie pre vytváranie, úpravu a periodické hodnotenie študijných programov
Cyklus vytvárania, úpravy, schvaľovania a periodického hodnotenia študijného programu
Rozhodnutia Akreditačnej komisie UVLF v Košiciach
Dokumenty súvisiace s vnútorným systémom kvality
Študijné odbory
Habilitačné konania a konania na vymenúvanie profesorov
Informácie o študijnom programe
Vnútorná hodnotiaca správa
Zoznam projektov zamestnanca
Zoznam projektov
Prihlásenie
Logout
LSWITCH
PDCA cyklus
Profil osoby
Osoby zodpovedné za kvalitu odboru habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
Osoby zodpovedné za kvalitu študijného programu
Publikačná činnosť zamestnanca
Publikačný výstup
Rada kvality
Zoznam publikačnej činnosti
Vedecko/umelecko-pedagogická charakteristika
VUPCH Zamestnanca
Vedecká rada
Študijný plán
Študijné programy
Informačný list predmetu
Predmety
Predmety
Zoznam učiteľov
VITAJTE
Chyba
KOMISIE
PC
PHTC – VER IMPORT LIST
Študijné programy
TEMP
Učiteľ
VIZUALIZACIA
vupch-html-bootstrap-generator EN
vupch-html-bootstrap-generator SK
Výber osôb zodpovedných za kvalitu ŠP
ZABEZPECENIE SP
#2948 (bez názvu)
Account
Akreditácia
Výročné správy o kvalite
Charakteristika výstupu tvorivej činnosti
Cyklus vytvárania, úpravy, schvaľovania a periodického hodnotenia študijného programu
Rozhodnutia Akreditačnej komisie UVLF v Košiciach
Dokumenty súvisiace s vnútorným systémom kvality
Študijné odbory
Habilitačné konania a konania na vymenúvanie profesorov
Informácie o študijnom programe
Vnútorná hodnotiaca správa
Prihlásenie
Logout
LSWITCH
PDCA cyklus
Profil osoby
Osoby zodpovedné za kvalitu odboru habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
Vedecko/umelecko-pedagogická charakteristika
VUPCH Zamestnanca
Študijné programy
Učiteľ
Zoznam učiteľov
PORTÁL KVALITY MÁ NOVÚ VERZIU
VITAJTE
Chyba
KOMISIE
Akademický senát
Akreditačná komisia
Správna rada
Komisia pre klinickú činnosť
Komisia pre odbory habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
Komisia pre vzdelávanie
Komisia pre vedecko-výskumnú činnosť
Komisie pre vytváranie, úpravu a periodické hodnotenie študijných programov
Rada kvality
Vedecká rada
PC
Publikačná činnosť zamestnanca
Publikačný výstup
Zoznam publikačnej činnosti
PHTC – VER IMPORT LIST
Zoznam projektov zamestnanca
Zoznam projektov
Študijné programy
Študijný plán
Informačný list predmetu
Predmety
TEMP
VIZUALIZACIA
vupch-html-bootstrap-generator EN
vupch-html-bootstrap-generator SK
ZABEZPECENIE SP
Osoby zodpovedné za kvalitu študijného programu
Predmety
Výber osôb zodpovedných za kvalitu ŠP
Publikačná činnosť zamestnanca
AAA
AAB
ABC
ABD
ACA
ACB
ACC
ACD
ADC
ADD
ADE
ADF
ADM
ADN
AEC
AED
AEE
AEF
AEG
AEH
AEM
AFA
AFB
AFC
AFD
AFE
AFF
AFG
AFH
AFK
AFL
AGI
AGJ
BAA
BAB
BBA
BBB
BCB
BCI
BCK
BDC
BDE
BDF
BDM
BEC
BED
BEE
BEF
BFA
BFB
BGH
BHG
DAI
EAI
EAJ
EDI
EDJ
FAI
GAI
GHG
GII
N/A
K-2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
IF
IF5
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
Staršie
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
1991
1990
1989
1988
1987
1986
1985
1984
1983
1982
1981
1980
Rok
Kategória
Publikácia
2015
ADC
BRENESSELOVÁ, Martina - KORÉNEKOVÁ, Beáta -
MAČANGA
,
Ján
- MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - TUREK, Peter. Effects of vacuum packaging conditions on the quality, biochemical changes and the durability of ostrich meat : [Účinky vákuového balenia na kvalitu, biochemické zmeny a trvanlivosť pštrosieho mäsa] In: Meat Science. 2015. ISSN 0309-1740, Vol. 101(2015), s. 42-47.
(2015:
2.801 - IF
, 154 - H-index, 3.246 - IF 5y, 1.917 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2011
ADC
MAČANGA
,
Ján
- KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - KOŽÁROVÁ, Ivona - KORÉNEK, Marián. Post-mortem changes in the concentration of lactic acid, phosphates and pH in the muscles of wild rabbits (Oryctolagus cuniculus) according to the perimortal situation. In: Meat Science. 2011. ISSN 0309-1740, Vol. 88, č. 4 (2011), s. 701-704.
(2011:
2.275 - IF
, 154 - H-index, 2.816 - IF 5y, 1.769 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2012
ADC
TKÁČIKOVÁ, Soňa - KOŽÁROVÁ, Ivona -
MAČANGA
,
Ján
- LEVKUT, Martin. Determination of lasalocid residues in the tissues of broiler chickens by liquid chromatography-tandem mass spectrometry. In: Food Additives and Contaminants - Part A. 2012. ISSN 1944-0049, Vol. 29, č. 5(2012), s. 761-769.
(2012:
2.220 - IF
, 68 - H-index, 2.442 - IF 5y, 0.906 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2018
ADM
MARCINČÁK, Slavomír - KLEMPOVÁ, Tatiana - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ZDOLEC, Nevijo - POPELKA, Peter -
MAČANGA
,
Ján
- ČERTÍK, Milan. Effect of fungal solid-state fermented product in broiler chicken nutrition on quality and safety of produced breast meat. In: BioMed Research International. 2018. ISSN 2314-6133, Vol. 2018(2018), art.no. 2609548.
(2018:
2.197 - IF
, 109 - H-index, 2.885 - IF 5y, 0.795 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2018
ADC
MUDROŇOVÁ, Dagmar - KARAFFOVÁ, Viera - KOŠČOVÁ, Jana - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - POPELKA, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan -
MAČANGA
,
Ján
- MARCINČÁK, Slavomír. Effect of fungal gamma-linolenic acid and beta-carotene containing prefermented feed on immunity and gut of broiler chicken : [Vplyv predfermentovaného krmiva s obsahom fungálnej kyseliny gamalinolénovej a beta-karoténu na imunitu a črevo brojlerových kurčiat] In: Poultry Science. 2018. ISSN 0032-5791, Vol. 97, č. 12 (2018), s. 4211-4218.
(2018:
2.027 - IF
, 131 - H-index, 2.537 - IF 5y, 0.977 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2011
ADC
KOŽÁROVÁ, Ivona -
MAČANGA
,
Ján
- GOLDOVÁ, Mária - MAJOR, Peter - TKÁČIKOVÁ, Soňa. Detection of maduramycin residues in the tissues of chickens and pheasants by the screening test for antibiotic residues (STAR). In: Food Additives and Contaminants - Part A. 2011. ISSN 1944-0049, Vol. 28, č. 5, (2011), s. 608-618.
(2011:
1.765 - IF
, 68 - H-index, 2.193 - IF 5y, 0.912 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2018
ADC
KOVALÍK, Pavol -
MAČANGA
,
Ján
- KLEMPOVÁ, Tatiana - POPELKA, Peter - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MELLEN, Martin - BARTKOVSKÝ, Martin - MASKAĽOVÁ, Iveta - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Effect of feeding of 5% prefermented cereal-based bioproduct enriched with γ-linolenic acid on production indicators, chemical composition, fatty acid profile and lipid oxidation of broiler meat : [Vplyv skrmovania 5% prefermentovaného cereálneho bioproduktu obohateného o kyselinu y-linolénovú na produkčné ukazovatele, chemické zloženie, profil mastných kyselín a oxidáciu tukov mäsa brojlerových kurčiat] In: Italian Journal of Animal Science. 2018. ISSN 1594-4077, Vol. 17, č. 2(2018), s. 208-417.
(2018:
1.265 - IF
, 32 - H-index, 1.349 - IF 5y, 0.467 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2017
ADD
REGECOVÁ, Ivana - TUREK, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika -
MAČANGA
,
Ján
. Monitoring of microbiological quality in the process of production of steak tartare : [Sledovanie mikrobiologickej kvality v procese výroby tatárskeho bifteku] In: Journal of Food and Nutrition Research. 2017. ISSN 1336-8672, Vol. 56, č. 4(2017), s. 318-325.
(2017:
0.687 - IF
, 22 - H-index, 0.831 - IF 5y, 0.313 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2016
ADM
KORÉNEKOVÁ, Beáta -
MAČANGA
,
Ján
- BRENESSELOVÁ, Martina - SOPOLIGA, Igor. The effects of two ways of storage on physicochemical changes in pheasant meat : [Účinok dvoch spôsobov uskladnenia na fyzikálno - chemické zmeny v mäse bažantov] In: Slovenian Veterinary Research. 2016. ISSN 1580-4003, Vol. 53, č. 3(2016), s. 111-117.
(2016:
0.250 - IF
, 11 - H-index, 0.307 - IF 5y, 0.141 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2018
AED
MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOSTILNÍKOVÁ, Nikola - JAĎUTTOVÁ, Iveta - MELLEN, Martin -
MAČANGA
,
Ján
- BARTKOVSKÝ, Martin - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv prídavku humínových látok do krmiva brojlerov na produkčné parametre a jatočnú výťažnosť : [The effect of humic acids feed addition on producttion parameters and carcass yield of broiler chickens] In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied, pobočka Nitra. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. ISBN 978-80-552-1921-9, s. 249-254.
Počet záznamov v databáze: 157
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Prvá
Predošlá
Nasledujúca
Posledná
Strana
1
z 16
Skip to content
Open toolbar
Accessibility Tools
Accessibility Tools
Geyscale / Odtiene šedej
Geyscale / Odtiene šedej
High Contrast / Vysoký kontrast
High Contrast / Vysoký kontrast
Negative Contrast / Negatívny kontrast
Negative Contrast / Negatívny kontrast
Light Background / Svetlé pozadie
Light Background / Svetlé pozadie
Links Underline / Podčiarknuté odkazy
Links Underline / Podčiarknuté odkazy
Readable Font / Čitateľné písmo
Readable Font / Čitateľné písmo
Reset
Reset