MVDr. Beáta Koréneková, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2018 AFC PETRÍKOVÁ, Dominika - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - KOŽÁROVÁ, Ivona. Štúdium priebehu zrecieho procesu v prsnej a stehennej svalovine brojlerových kurčiat : [Study of the course of the ripening process in breast and thigh muscles of broiler chickens] In: XLVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 17. a 18. října 2018, Brno. 1. vyd. Brno : VFU, 2018. ISBN 978-80-7305-808-1, CD-ROM, s. 274-277.
2018 AFC KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - KLEMPOVÁ, Tatiana. Účinok skrmovania fermentovaného krmiva na priebeh postmortálnych zmien v mäse brojlerových kurčiat : [Effect of the feeding fermented feed on the course of the post mortem process in meat of broiler chicken] In: XLVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 17. a 18. října 2018, Brno. 1. vyd. Brno : VFU, 2018. ISBN 978-80-7305-808-1, CD-ROM, s. 207-210.
2018 AFD PETRÍKOVÁ, Dominika - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - KOŽÁROVÁ, Ivona. Porovnanie dynamiky postmortálnych procesov v prsnej a stehennej svalovine brojlerových kurčiat. In: Vedecké práce doktorandov 2018, 4. a 5. september 2018, Košice : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu - XIII. ročník. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2018. ISBN 978-80-972752-3-5, s. 65-67.
2018 AFD MUDROŇOVÁ, Dagmar - MARUŠČÁKOVÁ, Ivana - BIELIK, Bohumil - KUZYŠINOVÁ, Katarína - TOPORČÁK, Juraj - KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika. Probiotický prípravok pre včely a jeho vplyv na zdravie včelstiev a kvalitu medu : [Probiotic preparation for honey bees and its influence on health of bee colonies and honey quality] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, s. 424-427.
2018 AFD KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - KLEMPOVÁ, Tatiana - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Sledovanie účinku prídavku fermentovaného krmiva na priebeh zrecieho procesu v mäse brojlerových kurčiat plemena Ross : [Observation of the fermented feed addition on ripening process in poultry meat of Ross breed] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 140-144.
2018 AFD PETRÍKOVÁ, Dominika - KORÉNEKOVÁ, Beáta - SKALICKÁ, Magdaléna - KOŽÁROVÁ, Ivona. Trendy vývoja spotreby hydinového mäsa na slovenskom trhu : [Trends in consumption of poultry meat in the Slovak market] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 161-167.
2018 AFD SKALICKÁ, Magdaléna - KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin. Vplyv humínových kyselín na minerálne zloženie mäsa kurčiat : [Effect of humic acid on the mineral composition of the chickens meat] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, s. 145-150.
2018 AFD KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MARCINČÁK, Slavomír - MARCINČÁKOVÁ, Dana - SKALICKÁ, Magdaléna. Vplyv humínových kyselín na zrecie procesy v mäse brojlerových kurčiat plemena Ross : [Effect of huminic acid on ripening process in broiler meat of Ross breed] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 135-139.
2018 BDE KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MARCINČÁK, Slavomír - MARCINČÁKOVÁ, Dana - SKALICKÁ, Magdaléna. Porovnanie fyzikálnych a chemických zmien v prsnej a stehennej svalovine brojlerových kurčiat Ross 308 po aplikácii humínových kyselín : [Comparison of physical and chemical changes in breast and thigh muscle of broiler chickens Ross 308 after application of humic acids] In: Maso. 2018. ISSN 1210-4086, Vol. 29, no. 6(2018), p. 40-43.
2018 BDE PETRÍKOVÁ, Dominika - KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona. Vývoj spotreby hydinového mäsa v Slovenskej a Českej republike : [The development of consumption of poultry meat in the Slovak and Czech Republic] In: Maso. 2018. ISSN 1210-4086, Roč. 29, č. 5(2018), s. 53-55.
Počet záznamov v databáze: 691
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 11 z 70
Skip to content