doc. MVDr. Monika Pipová, CSc.

Rok Kategória
Publikácia
2013 AFC PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - REGECOVÁ, Ivana - MARUŠKOVÁ, Katarína. Typizácia a antimikrobiálna rezistencia stafylokokov izolovaných z mäsa diviakov. In: Hygiena a technologie potravin - XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 2. a 3. října 2013. 1. vyd. Brno : VFU, 2013. ISBN 978-80-7305-664-3, [CD-ROM], s. 227-230.
2013 AFC JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - KOŽÁROVÁ, Ivona. Výskyt ochratoxínu A v potravinách. In: Hygiena a technologie potravin - XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 2. a 3. října 2013. 1. vyd. Brno : VFU, 2013. ISBN 978-80-7305-664-3, [CD-ROM], s. 147-149.
2013 AFC REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - MARUŠKOVÁ, Katarína - KMEŤ, Vladimír - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Výskyt rezistentných stafylokokov v mäse bažanta obyčajného (Phasianus colchicus). In: Hygiena a technologie potravin - XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 2. a 3. října 2013. 1. vyd. Brno : VFU, 2013. ISBN 978-80-7305-664-3, [CD-ROM], s. 239-242.
2013 AFD REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - MARUŠKOVÁ, Katarína - KMEŤ, Vladimír - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Stanovenie citlivosti stafylokokových izolátov z mäsa bažanta obyčajného (Phasianus colchicus) voči vybraným antibiotikám. In: Vedecké práce doktorandov 2013, VIII. ročník, 10. - 11. september 2013, Košice : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2013. ISBN 978-80-971428-0-3, s. 104-106.
2013 AFD REGECOVÁ, Ivana - MARCINČÁK, Slavomír - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - MARUŠKOVÁ, Katarína. Stanovenie citlivosti stafylokokových izolátov z mäsa sleďa obyčajného (Clupea harengus) voči vybraným antibiotikám pomocou dvoch mikrobiologických metód. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, Smolenice, 21. - 22. marec 2013 : Zborník prác z X. medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Nitra : SPU, 2013. ISBN 978-80-552-0992-0, s. 131-134.
2013 AFD JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Výskyt aflatotoxínov v potravinách. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 300-302.
2013 AFH MARUŠKOVÁ, Katarína - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - KMEŤ, Vladimír - REGECOVÁ, Ivana. Antimikrobiálna rezistencia a druhová špecifikácia izolátov stafylokokov izolovaných z mäsa králika divého (Oryctolagus cuniculus). In: Mladí vedci- Bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca, Bratislava, 7. - 8. november 2013 : Zborník abstraktov zo VI. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2013. ISBN 978-80-970552-8-8, s. 79.
2013 AFH REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína. Stanovenie citlivosti stafylokokov z bryndze voči vybraným antibiotikám. In: Mladí vedci- Bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca, Bratislava, 7. - 8. november 2013 : Zborník abstraktov zo VI. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2013. ISBN 978-80-970552-8-8, s. 97.
2013 BCB STECOVÁ, Eva - POPELKA, Peter. Hygiena potravín. Rec. Dionýz Máté, Jozef Nagy, Pavel Maľa, Monika Pipová. 2. dopl. vyd. Bratislava : PROXIMA PRESS, 2013. ISBN 978-80-89248-53-7, 277 s.
2013 BEF MARUŠKOVÁ, Katarína - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - KMEŤ, Vladimír - REGECOVÁ, Ivana. Typizácia a vlastnosti izolátov stafylokokov z mäsa králika divého (Oryctolagus cuniculus). In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 21. - 23. október 2013, Vysoké Tatry : 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2013. ISBN 978-80-89385-26-3, [CD-ROM], s. 85-88.
Počet záznamov v databáze: 350
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 14 z 35
Skip to content