2016 |
AFC |
LACKOVÁ, Petra - MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Analysis of the nutritional effect on the quantity and composition of cow milk : [Analýza nutričného vplyvu na množstvo a zloženie mlieka u dojníc] In: NutriNet 2016 : Proceedings of reviewed scientific papers, February 11-12, 2016, Czech University of Live Sciences Prague. 1. vyd. Praha : Česká zemědělská univerzita, 2016. ISBN 978-80-213-2638-5, s. 63-73. |
2016 |
AFD |
MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír - KREMPASKÝ, Marek - LACKOVÁ, Petra. Analýza bachorovej degradovateľnosti NL a NDV a črevnej stráviteľnosti NL v lucernových silážach podľa vegetačnej fázy zberu : [Analysis of rumen degradability of CP and NDF and ileal digestibility of CP of alfalfa silages by vegetative stages] In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XII., 7.-8. september 2016, Košice : Zborník prednášok: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-497-4, s. 95-99. |