doc. MVDr. František Zigo, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2021 AED SASÁKOVÁ, Naďa - HRUŠKOVÁ, Tatiana - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - VARGOVÁ, Mária - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - KACHNIČ, Ján - ZIGO, František. The importance of monitoring the quality of drinking water to farms for primary milk production. In: Bezpečnosť a kvalita potravín (zborník vedeckých prác). 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. ISBN 978-80-552-2353-7, online, s. 128-133.
2021 AED LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana. Účinok podávania xantohumolu v krmive na rast, jatočnú výťažnosť, oxidačnú stabilitu a biochémiu krvi u japonských prepelíc : [The effect of administration of xanthohumol in diet on the growth performance, carcass composition, oxidation stability of meat and blood biochemistry in Japanese quails] In: Bezpečnosť a kvalita potravín (zborník vedeckých prác). 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. ISBN 978-80-552-2353-7, online, s. 86-91.
2021 AFD FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - VASIĽ, Milan - LACKOVÁ, Zuzana. Detekcia faktorov virulencie patogénov mliečnej žľazy dojníc počas peripartalného obdobia : [Detection of virulence factors of udder´s pathogens in dairy cows during peripartal period] In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 74-77.
2021 AFD ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - HAJDUKOVÁ, Ingrid - ZIGO, František - SOPKOVÁ, Drahomíra. Determination of meat content in different meat products : [Stanovenie mäsového obsahu v rôznych mäsových produktoch] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 311-314.
2021 AFD MIKOŁAJCZYK-LASZECKA, Katarzyna - PECKA-KIEŁB, Ewa - MIŚTA, Dorota - KRÓLICZEWSKA, Božena - BUJOK, Jolanta - ZIGO, František - ZACHWIEJA, Andrzej. In vitro fermentation profile in the caecum of rabbits with use of dried cow colostrum. In: NutriNET 2021 : Proceedings of reviewed scientific papers. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-713-5, s. 54-64.
2021 AFD MIKOŁAJCZYK-LASZECKA, Katarzyna - PECKA-KIEŁB, Ewa - MIŚTA, Dorota - KRÓLICZEWSKA, Božena - KOWALCZYK, Artur - ŁUKASZEWICZ, Ewa - ZIGO, František - ZACHWIEJA, Andrzej. The influence of quillaja saponaria on the fermentation profile in the caecum of geese in vitro. In: NutriNET 2021 : Proceedings of reviewed scientific papers. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-713-5, s. 65-77.
2021 AFD LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana. Vplyv diéty s prídavkom xantohumolu na kvalitu jatočného tela, oxidačné a biochemické parametre japonských prepelíc : [Effect of dietary with the addition of xanthohumol on carcass quality, oxidation and biochemical parameters of japanese quail] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 275-282.
2021 AFD FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - LACKOVÁ, Zuzana. Vplyv humínových látok ako organickej prísady na rast a jatočné parametre králikov : The effect of humin substances as organic additive on rabbit growth and slaughter parameters. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 181-187.
2021 AFD VASIĽ, Milan - FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZIGO, František. Vplyv perorálnej suplementácie selénu na zdravotný stav vemena dojníc počas peripartálneho obdobia : [Effect peroral suplementation of selenium on udder health in dairy cows during peripartal period] In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 70-73.
2021 AFD ZIGO, František - VASIĽ, Milan - FARKAŠOVÁ, Zuzana - LACKOVÁ, Zuzana. Vplyv podávania humínových látok na kvalitu mäsa a biochemické parametre v sére králikov : [Effect of humic substances on meat quality and biochemical serum parameters of rabbits] In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 137-141.
Počet záznamov v databáze: 462
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 17 z 47
Skip to content