MVDr. Ľuboslava Lohajová, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2008 AFC LOHAJOVÁ, Ľuboslava. Comparison of sensitivity some methods for determination residues of amoxicillin in eggs and poultry meat. In: Biotechnology 2008, České Budějovice 13.02. - 14. 02. 2008 : Zborník z mezinárodní konference, part 3. 1. vyd. České Budějovice : Scientific Pedagogical Publishing, 2008. ISBN 80-58645-58-0, s. 87-89.
2008 AFD LOHAJOVÁ, Ľuboslava. Citlivosť niektorých mikrobiologických metód pre stanovenie reziduí penicilínov v hydinovom mäse a vajciach. In: EKOLÓGIA A VETERINÁRNA MEDICÍNA VII. Medzinárodná vedecká konferencia, Košice, UVL, 22.-23. apríl 2008. Košice : UVL, 2008. ISBN 978-80-8077-084-6, s. 168-171.
2008 AFD LOHAJOVÁ, Ľuboslava. Porovnanie star a PremiOtestu pre detekciu reziduí amoxicilínu v hydinovom mäse a pečeni. In: EKOLÓGIA A VETERINÁRNA MEDICÍNA VII. Medzinárodná vedecká konferencia, Košice, UVL, 22.-23. apríl 2008. Košice : UVL, 2008. ISBN 978-80-8077-084-6, s. 172-175.
2007 AFG LOHAJOVÁ, Ľuboslava - SOKOL, Jozef. HPLC metóda pre analýzu reziduí beta laktánových liečiv. In: . N/A. 2007. s. 36.
2006 ADE LOHAJOVÁ, Ľuboslava - NAGY, Jozef - RÓŽAŇSKA, Hanna - POPELKA, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína. Suitability of Star and Premitest for the detection of Amoxycillin residues in laying hens. In: Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy. 2006. ISSN 0042-4870, Roč. 50, č. 3 (2006), s. 367-371.
2006 AFD LOHAJOVÁ, Ľuboslava - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef. Determination of Amoxicillin residues in poultry meat using the Premi Test and the STAR method. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 315-318.
2006 AFD LOHAJOVÁ, Ľuboslava - JEVINOVÁ, Pavlína - NAGY, Jozef. The evaluation of the Premi Test and the STAR method for the detection of amoxicillin residues in eggs of laying hens. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Zborník prednášok a posterov, 18. - 20. mája 2006, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 311-314.
2006 AFL LOHAJOVÁ, Ľuboslava - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef. Determination of amoxicillin residues in poultry meat using the PremiTest and the STAR method. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. ISBN 80-7148-055-X, poster.
2006 AFL LOHAJOVÁ, Ľuboslava - JEVINOVÁ, Pavlína - NAGY, Jozef. The evaluation of the PremiTest and the STAR method for the detection of amoxicillin residues in eggs of leying hens. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Zborník prednášok a posterov, 18. - 20. mája 2006, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. ISBN 80-7148-055-X, poster.
2005 AFH LOHAJOVÁ, Ľuboslava - NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef. Determination residues of amoxicillin by HPLC method in eggs of laying hens. In: SSB 2005. Structure and Stability of Biomacromolecules SSB 2005, Košice, September 12-14, 2005 : book of contributions: 4th conference. 1. vyd. Košice : UPJŠ, 2005. s. 77-78.
Počet záznamov v databáze: 78
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 4 z 8
Skip to content