Rok Kategória
Publikácia
2016 AFD MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - CAPOVÁ, Katarína. Vplyv obalového materiálu na vybrané ukazovatele kvality piva počas skladovania : [Impact of packaging material on selected quality indicators of beer during storage] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 243-246.
2016 AFH MAČANGA, Ján - TUREK, Peter - HORŇÁK, Martin. Hodnotenie kvality spišských párkov na základe deklarovaného zloženia. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 06.-07. december 2016, Bratislava. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2016. ISBN 978-80-89738-10-6, s. 47.
2016 AFH BARTKOVSKÝ, Martin - ČERTÍK, Milan - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - MOLNÁR, Ladislav - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok skrmovania biofermentovaného krmiva a extraktu repíka brojlerovým kurčatám na jatočnú výťažnosť a kvalitu produkovaného mäsa : [The effect of feeding of biofermented feed and agrimony extract on carcass yield and quality of produced chicken meat] In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 06.-07. december 2016, Bratislava. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2016. ISBN 978-80-89738-10-6, s. 18.
2016 BDE REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - VAŠKO, Ladislav - VAŠKOVÁ, Janka - POLÁKOVÁ, Zuzana. Vplyv humínových kyselín na oxidačnú stabilitu mrazeného hydinového mäsa : [The effect of humic acids on oxidative stability of frozen chicken meat] In: Maso. 2016. ISSN 1210-4086, Roč. 27, č. 4(2016), s. 42-44.
2015 ADE MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. Physicochemical indicators of the quality of differentially gained rabbit meat. In: Maso International. 2015. ISSN 1805-5281, Vol. 5, č. 1(2015), s. 49-52.
2015 ADF MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - VAŠKOVÁ, Janka - JAĎUTTOVÁ, Iveta - MELLEN, Martin. Effect of supplementation of the diet with humic acids on growth performance and carcass yield of broilers. In: Folia veterinaria. 2015. ISSN 0015-5748, Roč. 59, č. 3 (2015), s. 165-168.
2015 AED MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - POPELKA, Peter - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - BAČA, Martin - KOVALÍK, Pavol - KLEMPOVÁ, Tatiana. Fermentované krmivo vo výžive brojlerov, vplyv na rastové parametre a jatočnú výťažnosť : [The fermented feed in broilers nutrition, the effect on growth performance and carcass yield] In: Zborník vedeckých prác : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave. 1. vyd. Zvolen : Ústav ekológie lesa SAV, 2015. ISBN 978-80-89408-20-7, s. 172-174.
2015 AED MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. Priebeh fyzikálno-chemických zmien v mäse farmových a voľne žijúcich králikov divých : [The course of physic-chemical changes in the meat of farmed and wild rabbits] In: Zborník vedeckých prác : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave. 1. vyd. Zvolen : Ústav ekológie lesa SAV, 2015. ISBN 978-80-89408-20-7, s. 168-171.
2015 AED MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - BAČA, Martin - POPELKA, Peter - MELLEN, Martin. Vplyv humínových kyselín na rastové parametre a jatočnú výťažnosť broilerových kurčiat : [Effect of humic acids on growing parameters and carcass yield of broilers chickens] In: Zborník vedeckých prác : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave. 1. vyd. Zvolen : Ústav ekológie lesa SAV, 2015. ISBN 978-80-89408-20-7, s. 175-177.
2015 AED MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. Zmeny fyzikálno-chemických ukazovateľov kvality mäsa voľne žijúcich a farmových králikov divých počas zrecieho procesu a ich vplyv na senzorické vlastnosti : [Changes in the physical-chemical quality parameters of meat of wild and farmed wild rabbits during the ripening process and their impact on sensory properties] In: Zdravie zvierat, kvalita krmív a potravín - AGROKOMPLEX 2015 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-478-3, CD-ROM, s. 42-46.
Počet záznamov v databáze: 157
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 7 z 16
Skip to content