Rok Kategória
Publikácia
2015 AFC MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - POPELKA, Peter - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - KOVALÍK, Pavol - MOLNÁR, Ladislav - KLEMPOVÁ, Tatiana. Účinok pridávania fermentovaného krmiva brojlerovým kurčatám na jatočnú výťažnosť a kvalitu produkovaného mäsa : [The effect of broilers feeding with fermented feed on carcass yield and quality of produced meat] In: Hygiena a technologie potravin – XLV. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 14. a 15. října 2015 : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2015. ISBN 978-80-7305-762-6, CD-ROM, s. 135-140.
2015 AFC MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - CAPOVÁ, Katarína. Zmeny vybraných ukazovateľov kvality piva počas skladovania : [Changes of selected quality indicators of beer during storage] In: Hygiena a technologie potravin – XLV. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 14. a 15. října 2015 : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2015. ISBN 978-80-7305-762-6, CD-ROM, s. 127-130.
2015 AFD BRENESSELOVÁ, Martina - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - TOROPILOVÁ, Júlia. Fyzikálne a chemické zmeny mäsa bažantov počas zrecieho procesu : [Physical and chemical changes in pheasant’s meat during the ripening process] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 171-173.
2015 AFD MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. Fyzikálno-chemické ukazovatele kvality mäsa králikov divých získaného rozdielnym spôsobom : [Physical-chemical indicators of quality of wild rabbit meat obtained in different ways] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 77-79.
2015 AFD MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - POPELKA, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Kvalita produkovaného mäsa kurčiat po skrmovaní prefermentovaného bioproduktu : [Quality of produced poultry meat after feeding of prefermanted bioproduct] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XII. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 26. - 27. marec 2015. 1. vyd. Nitra : SPU, 2015. ISBN 978-80-552-1314-9, s. 132-134.
2015 AFD KORÉNEK, Marián - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - HÚSKA, Miroslav. Porovnanie aktivity laktátdehydrogenázy v priebehu zrenia mäsa králikov divých : [The comparison lactatedehydrogenase activity during ripening process of rabbit ś meat] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 174-176.
2015 AFD REITZNEROVÁ, Anna - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - MAČANGA, Ján - MELLEN, Martin - VAŠKOVÁ, Janka. Účinok humínových kyselín pridávaných do krmiva brojlerovým kurčatám vo veľkochove na kvalitu zmrazeného mäsa : [The effect of humic acids added into feed of broiler chickens in factory farming on the quality of frozen meat] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 128-130.
2015 AFD MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - POPELKA, Peter - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - KOVALÍK, Pavol - KLEMPOVÁ, Tatiana. Účinok podávania fermentovaného krmiva brojlerovým kurčatám na rastové parametre a jatočnú výťažnosť : [The effect of broilers feeding with fermented feed on growth performance and carcass yield] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 137-138.
2015 AFD MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - NAGY, Jozef - MELLEN, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter. Účinok pridávania humínových kyselín brojlerovým kurčatám na rastové parametre a jatočnú výťažnosť : [Effect of adding humic acids to broilers chickens on growing parameters and carcass yield] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 125-127.
2015 AFD KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef. Vplyv humínových kyselín na fyzikálno - chemické zmeny v priebehu zrecieho procesu v mäse hydiny : [Effect of humine acids on physicochemical changes during ripening process in poultry meat] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 74-76.
Počet záznamov v databáze: 157
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 8 z 16
Skip to content