prof. MVDr. Slavomír Marcinčák, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2018 BFA SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana - SAHULČÍK, Tomáš - ONDO-EŠTOK, René - TARANDA, Miroslav - GARČÁROVÁ, Janka - MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan. Biotechnological production of fermented feed enriched with polyunsaturated fatty acid and beta-carotene for broiler chicken. In: International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11-13 April 2018, Antalya, Turkey : 1. vyd. Adana : Çukurova University, 2018. online, s. 26.
2018 BFA MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - MAČANGA, Ján - JAĎUTTOVÁ, Iveta - HARČÁROVÁ, Michaela - MARCINČÁK, Slavomír. Effect of diet suplemented with humic substances on performance and meat quality of broilers chicken : [Vplyv výživy obohatenej o humínové kyseliny na rast a kvalitu mäsa brojlerov] In: International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11-13 April 2018, Antalya, Turkey : 1. vyd. Adana : Çukurova University, 2018. online, s. 179.
2018 BFA MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - MAČANGA, Ján - MASKAĽOVÁ, Iveta - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan. Effect of fermented feed enriched with polyunsaturated fatty acids and β-carotene on fatty acid profile, chemical content and oxidative stability of broiler meat. In: International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11-13 April 2018, Antalya, Turkey : 1. vyd. Adana : Çukurova University, 2018. online, s. 172.
2017 ABC ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana - JALČ, Dušan - VÁRADYOVÁ, Zora - MARCINČÁK, Slavomír. Biotechnologically Enriched Cereals with PUFAs in Ruminant and Chicken Nutrition. In: AKOH, Casimir C. et al. Food Lipids : Chemistry, Nutrition, and Biotechnology. 4. rev. vyd. Boca Raton : CRC PRESS, 2017. ISBN 978-1-4987-4485-0, s. 765-778 [1,34AH]
2017 ABC MARCINČÁK, Slavomír. Lipid Oxidation of Fermented Meat Products : [Oxidácia tukov fermentovaných mäsových výrobkov] In: ZDOLEC, Nevijo et al. Fermented Meat Products : Health Aspects. 1. vyd. Boca Raton : CRC PRESS, 2017. ISBN 978-1-4987-3304-5, s. 488-511 [1,87AH]
2017 ADN MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MASKAĽOVÁ, Iveta - KLEMPOVÁ, Tatiana - FEČKANINOVÁ, Adriána - MELLEN, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Effect of feeding of prefermented bioproduct containing gamma-linolenic acid and beta-carotene on selected parameters of broiler chicken meat quality : [Vplyv skrmovania prefermentovaného bioproduktu obsahujúceho kyselinu gamalinolénovú a beta-karotén na vybrané kvality mäsa brojlerov] In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2017. ISSN 1338-0230, Vol. 11, č. 1(2017), s. 466-471.
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2017 AFC MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - MAČANGA, Ján - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - KOVALÍK, Pavol - HUDÁK, Marek. Vplyv skrmovania fermentovaného produktu obohateného o významné polynenasýtené mastné kyseliny na profil mastných kyselín, chemické zloženie a oxidačné zmeny prsnej svaloviny brojlerových kurčiat : [Effect of fermented product enriched with polyunsaturated fatty acids on fatty acid profile, chemical parameters and oxidation processes of broilers breast meat] In: XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2017. ISBN 978-80-7305-793-0, CD ROM, s. 187-191.
2017 AFD REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - TUREK, Peter. Oxidačné procesy v priebehu výroby trvanlivých mäsových výrobkov : [Oxidation processes during production of long-life meat products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 219-223.
2017 AFD MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - ČERTÍK, Milan - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - HUDÁK, Marek - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Účinok fermentovaného krmiva s obsahom gama-linolénovej kyseliny a beta-karoténu na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat : [Effect of fermented feed with gama-linolenic acid and beta-carotene content on quality of brojler chicken meat] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 168-171.
2017 AFD MARCINČÁKOVÁ, Dana - JAĎUTTOVÁ, Iveta - BARTKOVSKÝ, Martin - SCHILLER, Rastislav - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok humínových kyselín na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat : [Effect of humic acids on quality of broiler chicken meat] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 172-175.
Počet záznamov v databáze: 617
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 26 z 62
Skip to content