Skip to content
Portál hodnotenia kvality UVLF
Vitajte na portáli kvality Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach.
Domovská stránka
Akademický senát
Account
Akreditácia
Akreditačná komisia
Výročné správy o kvalite
Správna rada
Charakteristika výstupu tvorivej činnosti
Komisia pre klinickú činnosť
Komisia pre odbory habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
Komisia pre vzdelávanie
Komisia pre vedecko-výskumnú činnosť
Komisie pre vytváranie, úpravu a periodické hodnotenie študijných programov
Cyklus vytvárania, úpravy, schvaľovania a periodického hodnotenia študijného programu
Rozhodnutia Akreditačnej komisie UVLF v Košiciach
Dokumenty súvisiace s vnútorným systémom kvality
Študijné odbory
Habilitačné konania a konania na vymenúvanie profesorov
Informácie o študijnom programe
Vnútorná hodnotiaca správa
Zoznam projektov zamestnanca
Zoznam projektov
Prihlásenie
Logout
LSWITCH
PDCA cyklus
Profil osoby
Osoby zodpovedné za kvalitu odboru habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
Osoby zodpovedné za kvalitu študijného programu
Publikačná činnosť zamestnanca
Publikačný výstup
Rada kvality
Zoznam publikačnej činnosti
Vedecko/umelecko-pedagogická charakteristika
VUPCH Zamestnanca
Vedecká rada
Študijný plán
Študijné programy
Informačný list predmetu
Predmety
Predmety
Zoznam učiteľov
VITAJTE
Chyba
KOMISIE
PC
PHTC – VER IMPORT LIST
Študijné programy
TEMP
Učiteľ
VIZUALIZACIA
vupch-html-bootstrap-generator EN
vupch-html-bootstrap-generator SK
Výber osôb zodpovedných za kvalitu ŠP
ZABEZPECENIE SP
#2948 (bez názvu)
Account
Akreditácia
Výročné správy o kvalite
Charakteristika výstupu tvorivej činnosti
Cyklus vytvárania, úpravy, schvaľovania a periodického hodnotenia študijného programu
Rozhodnutia Akreditačnej komisie UVLF v Košiciach
Dokumenty súvisiace s vnútorným systémom kvality
Študijné odbory
Habilitačné konania a konania na vymenúvanie profesorov
Informácie o študijnom programe
Vnútorná hodnotiaca správa
Prihlásenie
Logout
LSWITCH
PDCA cyklus
Profil osoby
Osoby zodpovedné za kvalitu odboru habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
Vedecko/umelecko-pedagogická charakteristika
VUPCH Zamestnanca
Študijné programy
Učiteľ
Zoznam učiteľov
PORTÁL KVALITY MÁ NOVÚ VERZIU
VITAJTE
Chyba
KOMISIE
Akademický senát
Akreditačná komisia
Správna rada
Komisia pre klinickú činnosť
Komisia pre odbory habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
Komisia pre vzdelávanie
Komisia pre vedecko-výskumnú činnosť
Komisie pre vytváranie, úpravu a periodické hodnotenie študijných programov
Rada kvality
Vedecká rada
PC
Publikačná činnosť zamestnanca
Publikačný výstup
Zoznam publikačnej činnosti
PHTC – VER IMPORT LIST
Zoznam projektov zamestnanca
Zoznam projektov
Študijné programy
Študijný plán
Informačný list predmetu
Predmety
TEMP
VIZUALIZACIA
vupch-html-bootstrap-generator EN
vupch-html-bootstrap-generator SK
ZABEZPECENIE SP
Osoby zodpovedné za kvalitu študijného programu
Predmety
Výber osôb zodpovedných za kvalitu ŠP
Publikačná činnosť zamestnanca
prof. MVDr.
Slavomír Marcinčák
, PhD.
AAA
AAB
ABC
ABD
ACA
ACB
ACC
ACD
ADC
ADD
ADE
ADF
ADM
ADN
AEC
AED
AEE
AEF
AEG
AEH
AEM
AFA
AFB
AFC
AFD
AFE
AFF
AFG
AFH
AFK
AFL
AGI
AGJ
BAA
BAB
BBA
BBB
BCB
BCI
BCK
BDC
BDE
BDF
BDM
BEC
BED
BEE
BEF
BFA
BFB
BGH
BHG
DAI
EAI
EAJ
EDI
EDJ
FAI
GAI
GHG
GII
N/A
K-2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
IF
IF5
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
Staršie
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
1991
1990
1989
1988
1987
1986
1985
1984
1983
1982
1981
1980
Rok
Kategória
Publikácia
2016
AFC
KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján -
MARCINČÁK
,
Slavomír
- POPELKA, Peter - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ČERTÍK, Milan. Sledovanie vplyvu skrmovania biokrmiva na fyzikálno – chemické vlastnosti mäsa brojlerových kurčiat : [Monitoring the effect of feeding biofeed on physical - chemical properties meat of broiler chickens] In: Hygiena a technologie potravin – XLVI. Lenfeldovy a Höklovy dny, 19. a 20. října 2016, Brno : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2016. ISBN 978-80-7305-782-4, CD-ROM, s. 184-187.
2016
AFC
MARCINČÁK
,
Slavomír
- BARTKOVSKÝ, Martin - ČERTÍK, Milan - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján. Účinok skrmovania biofermentovaného krmiva a extraktu repíka brojlerovým kurčatám na kvalitu tuku produkovaného mäsa : [The effect of broilers feeding with biofermented feed and agrimony extract on quality of fat of produced meat] In: Hygiena a technologie potravin – XLVI. Lenfeldovy a Höklovy dny, 19. a 20. října 2016, Brno : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2016. ISBN 978-80-7305-782-4, CD-ROM, s. 209-212.
2016
AFD
MARCINČÁKOVÁ, Dana -
MARCINČÁK
,
Slavomír
. Antioxidačné vlastnosti vybraných rastlinných extraktov : [Antioxidant properties of selected plant extracts] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, CD-ROM, s. 262-266.
2016
AFD
POSPIECH, Matej - TREMPLOVÁ, Bohuslava -
MARCINČÁK
,
Slavomír
. Detekce přídatných látek v potravinách : [Additives detection in foodstuff] In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 104-109.
2016
AFD
MAČANGA, Ján -
MARCINČÁK
,
Slavomír
- ČERTÍK, Milan - POPELKA, Peter - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - REITZNEROVÁ, Anna - KOVALÍK, Pavol. Kvalita mäsa brojlerových kurčiat po skrmovaní biokrmiva : [Meat quality of broiler chickens after the feeding of biofeed] In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 175-177.
2016
AFD
REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef -
MARCINČÁK
,
Slavomír
- SEMJON, Boris. Porovnanie zmien oxidačných procesov v mäsových výrobkoch po krátkodobom skladovaní pri mraziarenských teplotách : [A comparison of changes in oxidation processes in meat products after short-time storage at freezing temperatures] In: 18. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 26.-28. november 2016, Stará Lesná, Vysoké Tatry : Zborník publikácií z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2016. ISBN 978-80-89385-39-3, CD-ROM, s. 59-62.
2016
AFD
MARCINČÁK
,
Slavomír
- BARTKOVSKÝ, Martin - ČERTÍK, Milan - MAČANGA, Ján - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MASKAĽOVÁ, Iveta - KOVALÍK, Pavol. Účinok substitúcie komerčného krmiva biofermentovaným krmivom na kvalitu výživy a rastové parametre brojlerových kurčiat : [Effect of substitution of comertial feed with biofermented feed on quality of feed mixture and production parameters of broilers chicken] In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XII., 7.-8. september 2016, Košice : Zborník prednášok: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-497-4, s. 144-147.
2016
AFD
MAČANGA, Ján - ČERTÍK, Milan - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁKOVÁ, Dana - REITZNEROVÁ, Anna - KOVALÍK, Pavol -
MARCINČÁK
,
Slavomír
. Účinok substitúcie komerčného krmiva biokrmivom na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat : [Effect of the substitution of commercial feed by biofeed on the meat quality of broiler chickens] In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XII., 7.-8. september 2016, Košice : Zborník prednášok: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-497-4, s. 219-221.
2016
AFD
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - ČERTÍK, Milan - MOLNÁR, Ladislav - SESZTÁKOVÁ, Edina -
MARCINČÁK
,
Slavomír
. Vplyv biokrmiva obohateného o kyselinu gama-linolénovú a beta-karotén na biochemické parametre krvi brojlerových kurčiat : [Effect of organic feed, enriched with gamma-linolenic acid and beta-carotene on biochemical parameters of the blood in broiler chickens] In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XII., 7.-8. september 2016, Košice : Zborník prednášok: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-497-4, s. 156-159.
2016
AFD
MARCINČÁK
,
Slavomír
- MAČANGA, Ján - ČERTÍK, Milan - POPELKA, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOVALÍK, Pavol - BARTKOVSKÝ, Martin. Vplyv biokrmiva obohateného o kyselinu gamalinolénovú a extrakt repíka na jatočné parametre a kvalitu mäsa brojlerových kurčiat : [Impact of bioproduct, enriched with gama-linolenic acid and agrinomy extract on carcass parameters and meat quality of broiler chickens] In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 178-181.
Počet záznamov v databáze: 617
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Prvá
Predošlá
Nasledujúca
Posledná
Strana
29
z 62
Skip to content
Open toolbar
Accessibility Tools
Accessibility Tools
Geyscale / Odtiene šedej
Geyscale / Odtiene šedej
High Contrast / Vysoký kontrast
High Contrast / Vysoký kontrast
Negative Contrast / Negatívny kontrast
Negative Contrast / Negatívny kontrast
Light Background / Svetlé pozadie
Light Background / Svetlé pozadie
Links Underline / Podčiarknuté odkazy
Links Underline / Podčiarknuté odkazy
Readable Font / Čitateľné písmo
Readable Font / Čitateľné písmo
Reset
Reset