prof. MVDr. Slavomír Marcinčák, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2016 BFA KLEMPOVÁ, Tatiana - SLANÝ, Ondrej - GAJDOŠ, Peter - JAŠUREK, Marek - ONDO-EŠTOK, René - TARANDA, Miroslav - MARCINČÁK, Slavomír - MASKAĽOVÁ, Iveta - ČERTÍK, Milan. Prefermented cereals enriched with biologically active compounds as a upplement for chicken feed : [Prefermentované cereálie obohatené o biologický aktívne zložky ako doplnok do krmiva hydiny] In: 12th International Symposium on Biocatalysis and Agricultural Biotechnology, 17-19 October 2016, Hong Kong : 1. vyd. Hong Kong : University of Hong Kong, 2016. s. 17.
2015 ADE MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. Physicochemical indicators of the quality of differentially gained rabbit meat. In: Maso International. 2015. ISSN 1805-5281, Vol. 5, č. 1(2015), s. 49-52.
2015 ADF MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - VAŠKOVÁ, Janka - JAĎUTTOVÁ, Iveta - MELLEN, Martin. Effect of supplementation of the diet with humic acids on growth performance and carcass yield of broilers. In: Folia veterinaria. 2015. ISSN 0015-5748, Roč. 59, č. 3 (2015), s. 165-168.
2015 ADF ČURLEJ, Jozef - MELLEN, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - BELEJ, Ľubomír - ŽIDEK, Radoslav - ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana. IMPACT OF ADDITIVES IN BROILER NUTRITION ON THE QUALITY OF BREAST MUSCLES. In: Folia veterinaria. 2015. ISSN 0015-5748, Roč. 59, č. 3 (2015), s. 179-184.
2015 ADF VAŠKOVÁ, Janka - PATLEVIČ, Peter - ŽATKO, Daniel - VAŠKO, Ladislav - MARCINČÁK, Slavomír. Impact of humic acids on trace element content under different conditions. In: Folia veterinaria. 2015. ISSN 0015-5748, Roč. 59, č. 3 (2015), s. 159-164.
2015 AED MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - POPELKA, Peter - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - BAČA, Martin - KOVALÍK, Pavol - KLEMPOVÁ, Tatiana. Fermentované krmivo vo výžive brojlerov, vplyv na rastové parametre a jatočnú výťažnosť : [The fermented feed in broilers nutrition, the effect on growth performance and carcass yield] In: Zborník vedeckých prác : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave. 1. vyd. Zvolen : Ústav ekológie lesa SAV, 2015. ISBN 978-80-89408-20-7, s. 172-174.
2015 AED MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. Priebeh fyzikálno-chemických zmien v mäse farmových a voľne žijúcich králikov divých : [The course of physic-chemical changes in the meat of farmed and wild rabbits] In: Zborník vedeckých prác : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave. 1. vyd. Zvolen : Ústav ekológie lesa SAV, 2015. ISBN 978-80-89408-20-7, s. 168-171.
2015 AED MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - BAČA, Martin - POPELKA, Peter - MELLEN, Martin. Vplyv humínových kyselín na rastové parametre a jatočnú výťažnosť broilerových kurčiat : [Effect of humic acids on growing parameters and carcass yield of broilers chickens] In: Zborník vedeckých prác : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave. 1. vyd. Zvolen : Ústav ekológie lesa SAV, 2015. ISBN 978-80-89408-20-7, s. 175-177.
2015 AED REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv humínových kyselín na rozkladné zmeny tukov v mäse brojlerových kurčiat : [Effect of humic acid on decomposition changes of fat in broiler chickens meat] In: Zborník vedeckých prác : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave. 1. vyd. Zvolen : Ústav ekológie lesa SAV, 2015. ISBN 978-80-89408-20-7, s. 183-186.
2015 AED MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. Zmeny fyzikálno-chemických ukazovateľov kvality mäsa voľne žijúcich a farmových králikov divých počas zrecieho procesu a ich vplyv na senzorické vlastnosti : [Changes in the physical-chemical quality parameters of meat of wild and farmed wild rabbits during the ripening process and their impact on sensory properties] In: Zdravie zvierat, kvalita krmív a potravín - AGROKOMPLEX 2015 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-478-3, CD-ROM, s. 42-46.
Počet záznamov v databáze: 617
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 31 z 62
Skip to content