prof. MVDr. Slavomír Marcinčák, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2014 AFD VAŠKOVÁ, Janka - FEJERČÁKOVÁ, Andrea - VAŠKO, Ladislav - MARCINČÁK, Slavomír. COMPARISON OF THE EFFECT OF AGRIMONY EXTRACT AND HUMIC ACIDS ON THE REDOX STATE OF SOME BROILER CHICKEN ORGANS. In: Folia veterinaria. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1 - ISSN 0015-5748, Roč. 58, suppl. II (2014), s. 38-39.
2014 AFD MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin - NAGY, Jozef. Funkčné potraviny - možnosti ovplyvňovania zloženia mäsa : [Functional foods - possibilites to influence composition of the meat] In: Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014 : Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-436-3, s. 74-79.
2014 AFD MARCINČÁKOVÁ, Dana - CSANK, Tomáš - KŠONŽEKOVÁ, Petra - FALIS, Marcel - LEGÁTH, Jaroslav - MILEK, Michal - MARCINČÁK, Slavomír - JAKČIOVÁ, Mária. Hepatoprotektívny účinok extraktu Agrimonia eupatoria v terapii infekčných ochorení : [Hepatoprotective function of Agrimonia eupatoria extract in infective diseases treatment] In: Infekčné a parazitárne choroby zvierat, Košice, 4. – 5. september 2014 : 5. medzinárodná vedecká konferencia: Zborník príspevkov a abstraktov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-411-0, CD-ROM, s. 322-325.
2014 AFD MARCINČÁK, Slavomír - POSPIECH, Matej - DUDRIKOVÁ, Eva - TREMLOVÁ, Bohuslava - TUREK, Peter. Kvalita spišských párkov na slovenskom a českom trhu : [Quality of sausages "spišské párky" on slovak and czech market] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 59-63.
2014 AFD MAČANGA, Ján - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Legislatívne požiadavky pre zaručenú tradičnú špecialitu „Spišské párky“ verzus realita : [The legislative requirements for traditional speciality guaranteed "spišské párky" versus reality] In: Zdravie zvierat, kvalita krmív a potravín - AGROKOMPLEX 2014, 21.-24. august 2014, Nitra : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej poľnohospodárskej výstavy. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-422-6, CD ROM, s. 45-47.
2014 AFD REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Lipidy a ich rozkladné procesy : [Lipids and their decomposition processes] In: Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014 : Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-436-3, s. 71-73.
2014 AFD MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ČUJOVÁ, Veronika - JEVINOVÁ, Pavlína - DUDRIKOVÁ, Eva. Oxidačná stabilita hydinových mäsových výrobkov po aplikácii vybraných rastlinných extraktov : [Oxidation stability of poultry meat products after application of selected plants extracts] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27. - 28. marec 2014. 1. vyd. Nitra : SPU, 2014. ISBN 978-80-552-1162-6, s. 171-173.
2014 AFD BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - ČUJOVÁ, Veronika - JEVINOVÁ, Pavlína - DUDRIKOVÁ, Eva. Oxidačná stabilita mäsových výrobkov po aplikácii vybraných rastlinných extraktov : [Oxidation stability of meat products after application of selected plants extracts] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 49-53.
2014 AFD REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie obsahu lipidov voľne žijúcej zveri a farmovo chovanej zveri : [Comparison of lipids in wildlife animals and farmed animals] In: Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014 : Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-436-3, s. 84-87.
2014 AFD REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie obsahu tuku hrabavej a vodnej hydiny : [Comparison of the fat content in scrub fowl and water fowl] In: Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014 : Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-436-3, s. 80-83.
Počet záznamov v databáze: 617
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 34 z 62
Skip to content