Skip to content
Portál hodnotenia kvality UVLF
Vitajte na portáli kvality Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach.
Domovská stránka
Akademický senát
Account
Akreditácia
Akreditačná komisia
Výročné správy o kvalite
Správna rada
Charakteristika výstupu tvorivej činnosti
Komisia pre klinickú činnosť
Komisia pre odbory habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
Komisia pre vzdelávanie
Komisia pre vedecko-výskumnú činnosť
Komisie pre vytváranie, úpravu a periodické hodnotenie študijných programov
Cyklus vytvárania, úpravy, schvaľovania a periodického hodnotenia študijného programu
Rozhodnutia Akreditačnej komisie UVLF v Košiciach
Dokumenty súvisiace s vnútorným systémom kvality
Študijné odbory
Habilitačné konania a konania na vymenúvanie profesorov
Informácie o študijnom programe
Vnútorná hodnotiaca správa
Zoznam projektov zamestnanca
Zoznam projektov
Prihlásenie
Logout
LSWITCH
PDCA cyklus
Profil osoby
Osoby zodpovedné za kvalitu odboru habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
Osoby zodpovedné za kvalitu študijného programu
Publikačná činnosť zamestnanca
Publikačný výstup
Rada kvality
Zoznam publikačnej činnosti
Vedecko/umelecko-pedagogická charakteristika
VUPCH Zamestnanca
Vedecká rada
Študijný plán
Študijné programy
Informačný list predmetu
Predmety
Predmety
Zoznam učiteľov
VITAJTE
Chyba
KOMISIE
PC
PHTC – VER IMPORT LIST
Študijné programy
TEMP
Učiteľ
VIZUALIZACIA
vupch-html-bootstrap-generator EN
vupch-html-bootstrap-generator SK
Výber osôb zodpovedných za kvalitu ŠP
ZABEZPECENIE SP
#2948 (bez názvu)
Account
Akreditácia
Výročné správy o kvalite
Charakteristika výstupu tvorivej činnosti
Cyklus vytvárania, úpravy, schvaľovania a periodického hodnotenia študijného programu
Rozhodnutia Akreditačnej komisie UVLF v Košiciach
Dokumenty súvisiace s vnútorným systémom kvality
Študijné odbory
Habilitačné konania a konania na vymenúvanie profesorov
Informácie o študijnom programe
Vnútorná hodnotiaca správa
Prihlásenie
Logout
LSWITCH
PDCA cyklus
Profil osoby
Osoby zodpovedné za kvalitu odboru habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
Vedecko/umelecko-pedagogická charakteristika
VUPCH Zamestnanca
Študijné programy
Učiteľ
Zoznam učiteľov
PORTÁL KVALITY MÁ NOVÚ VERZIU
VITAJTE
Chyba
KOMISIE
Akademický senát
Akreditačná komisia
Správna rada
Komisia pre klinickú činnosť
Komisia pre odbory habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
Komisia pre vzdelávanie
Komisia pre vedecko-výskumnú činnosť
Komisie pre vytváranie, úpravu a periodické hodnotenie študijných programov
Rada kvality
Vedecká rada
PC
Publikačná činnosť zamestnanca
Publikačný výstup
Zoznam publikačnej činnosti
PHTC – VER IMPORT LIST
Zoznam projektov zamestnanca
Zoznam projektov
Študijné programy
Študijný plán
Informačný list predmetu
Predmety
TEMP
VIZUALIZACIA
vupch-html-bootstrap-generator EN
vupch-html-bootstrap-generator SK
ZABEZPECENIE SP
Osoby zodpovedné za kvalitu študijného programu
Predmety
Výber osôb zodpovedných za kvalitu ŠP
Publikačná činnosť zamestnanca
prof. MVDr.
Slavomír Marcinčák
, PhD.
AAA
AAB
ABC
ABD
ACA
ACB
ACC
ACD
ADC
ADD
ADE
ADF
ADM
ADN
AEC
AED
AEE
AEF
AEG
AEH
AEM
AFA
AFB
AFC
AFD
AFE
AFF
AFG
AFH
AFK
AFL
AGI
AGJ
BAA
BAB
BBA
BBB
BCB
BCI
BCK
BDC
BDE
BDF
BDM
BEC
BED
BEE
BEF
BFA
BFB
BGH
BHG
DAI
EAI
EAJ
EDI
EDJ
FAI
GAI
GHG
GII
N/A
K-2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
IF
IF5
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
Staršie
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
1991
1990
1989
1988
1987
1986
1985
1984
1983
1982
1981
1980
Rok
Kategória
Publikácia
2004
AFC
MARCINČÁK
,
Slavomír
- ŠPERŇÁKOVÁ, Danka - HORŇÁKOVÁ, Ľubica - HUDECOVÁ, Katarína - LEJKOVÁ, Zuzana. Vplyv prírodných antioxidantov na oxidačnú stabilitu hydinového mäsa a mäsových výrobkov. In: VI. Konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí, Brno, 2.6.2004 : Sborník. Brno : VFU, 2004. ISBN 80-7305-493-0, s. 203-209.
2004
AFD
TUREK, Peter -
MARCINČÁK
,
Slavomír
. Kvalita mäsových výrobkov v zmysle legislatívnych zmien potravinového kódexu Slovenskej republiky : [The quality of meat products in accordance with the legislative changes of food code of the Slovak republic] In: Výživa - potraviny - legislatíva. Bratislava 2004. ISBN 80-227-2155-7, s. 81-85.
2004
AFD
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - POPELKA, Pavol -
MARCINČÁK
,
Slavomír
. Porovnanie citlivosti vybraných metód pre detekciu penicilínov v mlieku : [Comparison of sensitivity of various assays for penicillin residues detection in milk] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 148-150.
2004
AFD
MARCINČÁK
,
Slavomír
- TUREK, Peter - HUDECOVÁ, Katarína. Pôsobenie vybraných antioxidantov na oxidačnú stabilitu hydinového mäsa : [Influence of selected on antioxidants on oxidative stability of poultry meat] In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie:"Spoločné stravovanie", Nitra, október 2004. 2004. s. 84-87.
2004
AFH
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - POPELKA, Pavol -
MARCINČÁK
,
Slavomír
. Comparison of sensitivity of various assays for penicillin residues detection in milk. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s.45.
2004
BDE
BYSTRICKÝ, Pavel -
MARCINČÁK
,
Slavomír
- DIČÁKOVÁ, Zuzana - ŠULEJ, Peter. Dynamics of antioxidant activity during manufacturing of meat products and antioxidant activity prediction : [Dinamika i predviđanje antioksidacijske aktivnosti tijekom proizvodnje mesnih proizvoda] In: Meso. 2004. ISSN 1332-0025, Roč. 6, č. 2 (2004), s. 31-42.
2004
BDE
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel - SOKOL, Jozef -
MARCINČÁK
,
Slavomír
. The estimation of biogenic amines in meat by HPLC method. In: Meso. 2004. ISSN 1332-0025, Roč. 6, č. 6 (2004), s. 38-43.
2004
BDF
NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - HUSSEIN, Khalled -
MARCINČÁK
,
Slavomír
- DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽA, Pavel. Porovnanie rastových parametrov, výtažnosti a vybraných kvalitatívnych ukazovateľov svaloviny u mäsových hybridov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2004. Roč. 29, č. 4 (2004), s. 26-27.
2004
BDF
MARCINČÁK
,
Slavomír
- TUREK, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel. Pozitívne a negatívne účinky konzumácie živočíšnych tukov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2004. ISSN 1335-0099, Roč. 29, č. 5 (2004), s. 32-35.
2004
BDF
MARCINČÁK
,
Slavomír
- NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - HUSSEIN, Khalled. Účinok podávania rozmarínu a vitamínu E v kŕmnej dávke na rast a kvalitu mäsa brojlerových kurčiat. In: Slovenský veterinársky časopis. 2004. Roč. 29, č. 3 (2004), s. 37-39.
Počet záznamov v databáze: 617
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Prvá
Predošlá
Nasledujúca
Posledná
Strana
58
z 62
Skip to content
Open toolbar
Accessibility Tools
Accessibility Tools
Geyscale / Odtiene šedej
Geyscale / Odtiene šedej
High Contrast / Vysoký kontrast
High Contrast / Vysoký kontrast
Negative Contrast / Negatívny kontrast
Negative Contrast / Negatívny kontrast
Light Background / Svetlé pozadie
Light Background / Svetlé pozadie
Links Underline / Podčiarknuté odkazy
Links Underline / Podčiarknuté odkazy
Readable Font / Čitateľné písmo
Readable Font / Čitateľné písmo
Reset
Reset