doc. MVDr. Monika Pipová, CSc.

Rok Kategória
Publikácia
2017 ADD REGECOVÁ, Ivana - TUREK, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - MAČANGA, Ján. Monitoring of microbiological quality in the process of production of steak tartare : [Sledovanie mikrobiologickej kvality v procese výroby tatárskeho bifteku] In: Journal of Food and Nutrition Research. 2017. ISSN 1336-8672, Vol. 56, č. 4(2017), s. 318-325.
(2017: 0.687 - IF, 22 - H-index, 0.831 - IF 5y, 0.313 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2011 ADC CABANOVÁ, Lenka - SKUNTOVÁ, Oľga - MATISOVÁ, Daniela - PIPOVÁ, Monika. Development of A Scientific Study for Accessing the Criteria under Commission Regulation (EC) 2073/2005 on Traditional Slovak Sheep Cheese "Bryndza". In: Czech Journal of Food Sciences. 2011. ISSN 1212-1800, Vol. 29, č. 1(2011), s. 31-34.
(2011: 0.522 - IF, 37 - H-index, 0.676 - IF 5y, 0.344 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2012 ADC VÝROSTKOVÁ, Jana - ČONKOVÁ, Eva - LACIAKOVÁ, Anna - PIPOVÁ, Monika. Effectiveness of selected disinfectants on Malassezia pachydermatis. In: Polish Journal of Veterinary Sciences. 2012. ISSN 1505-1773, Vol. 15, č. 3(2012), s. 567-568.
(2012: 0.570 - IF, 26 - H-index, 0.597 - IF 5y, 0.233 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2012 ADC ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - PIPOVÁ, Monika - DVOŘÁK, Petr - HRIČINOVÁ, Monika - HROMADA, Rudolf - KREMEŇ, Jozef. Passive and active immunity of broiler chickens against Campylobacter jejuni and ways of disease transmission. In: Acta veterinaria Brno. 2012. ISSN 0001-7213, Vol. 81, č. 2 (2012), s. 103-106.
(2012: 0.393 - IF, 36 - H-index, 0.561 - IF 5y, 0.315 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2011 ADC ŽOLDOŠ, Peter - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - MESARČOVÁ, Lýdia - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - NAGYOVÁ, Alena - MAĽA, Pavel. The effect of glaze on the quality of frozen stored Alaska pollack (Theragra chalcogramma) fillets under stable and unstable conditions. In: Acta veterinaria Brno. 2011. ISSN 0001-7213, Vol. 80, č. 3 (2011), s. 299-304.
(2011: 0.431 - IF, 36 - H-index, 0.539 - IF 5y, 0.274 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2010 ADE CABANOVÁ, Lenka - ČUVALOVÁ, Zuzana - PIPOVÁ, Monika. Comparison of two serotyping methods for Listeria monocytogenes. In: Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy. 2010. ISSN 0042-4870, vol. 54, č. 4 (2010), s. 489-493.
2014 ADC REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - MARUŠKOVÁ, Katarína - KMEŤ, Vladimír - POPELKA, Peter. Species identification and antimicrobial resistance of coagulase-negative staphylococci isolated from the meat of sea fish : [Druhová identifikácia a antimikrobiálna rezistencia koaguláza-negatívnych stafylokokov izolovaných z mäsa morských rýb] In: Journal of Food Science. 2014. ISSN 0022-1147, Vol. 79, č. 5 (2014), s. M898-M902.
(2014: 1.696 - IF, 141 - H-index, 0.232 - IF 5y, 0.930 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2014 ADC REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - KMEŤ, Vladimír - VÝROSTKOVÁ, Jana - SOPKOVÁ, Drahomíra. Antimicrobial resistance of coagulase-negative species of staphylococci isolated from the meat of wild pheasants (Phasianus colchicus) : [Antimikrobiálna rezistancia koaguláza-negatívnych druhov stafylokokov iyolovaných z mäsa bažanta poľovného (Phasianus colchicus)] In: Italian Journal of Animal Science. 2014. ISSN 1594-4077, Vol. 13, no. 3 (2014), p. 627-630.
(2014: 0.718 - IF, 32 - H-index, 0.177 - IF 5y, 0.363 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2014 ADC POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - MARCINČÁK, Slavomír - LENHARDT, Ľudovít. Comparison of chemical, microbiological and histological changes in fresh, frozen and double frozen rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) : [Porovnanie chemických, mikrobiologických a histologických zmien čerstvých, zmrazených pstruhov dúhových (Oncorhynchus mykiss)] In: Acta veterinaria Brno. 2014. ISSN 0001-7213, Vol. 83, č. 2 (2014), s. 157-161.
(2014: 0.469 - IF, 36 - H-index, 0.047 - IF 5y, 0.297 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2023 P1 JEVINOVÁ, Pavlína - KORÉNEKOVÁ, Beáta - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana. Návody na praktické cvičenia z mykológie a mykotoxikológie krmív a potravín. Rec. Marcel Falis, Gabriela Gadusová. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-794-4, 183 s. [8,6 AH]
Počet záznamov v databáze: 350
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 2 z 35
Skip to content