prof. MVDr. Dionýz Máté, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2007 FAI HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII, Vysoké Tatry, 2. - 4. mája 2007 : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych výrobkov.. Zost. Jozef Bíreš, Oľga Burdová, Mária Baranová, Eva Dudríková, Pavel Maľa, Dionýz Máté, Emil Pilipčinec ; rec. Gabriela Virgulová, Lenka Vorlová. 1.vyd. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, 370 s.
2003 FAI Hygiena alimentorum XXIV - poultry, eggs, fish and game-sources of safe foods : [Proceedigns of lectures and posters, June 4-6, 2003, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry, Slovakia] Jozef Nagy, Pavel Bystrický, Dionýz Máté. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. ISBN 80-88985-93-5, 216 s.
2002 FAI Hygiena Alimentorum XXIII: Meat and meat products - safety, quality and legislation, June 5 - 7, 2002, Štrbské Pleso : Proceedings of lectures and posters. Ed. Pavel Bystrický, Jozef Nagy, Dionýz Máté ; rec. Iva Steinhauserová. 1. vyd. Košice : UVL, 2002. ISBN 80-88985-74-9, 86 l.
2002 FAI Hygiena Alimentorum XXIII: Meat and meat products - safety, quality and legislation. Proceedings of lectures and posters, Štrbské Pleso, June 5 - 7, 2002 : Proceedings of lectures and posters, Štrbské Pleso, June 5 - 7, 2002. Pavel Bystrický, Jozef Nagy, Dionýz Máté. 1. vyd. Košice : UVL, 2002. ISBN 80-7148-049-5, 218 s.
Počet záznamov v databáze: 4
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 1 z 1
Skip to content