doc. MVDr. Iveta Maskaľová, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2018 AFD TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra - MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Ročná dynamika močoviny v mlieku vo vzťahu k produkčným ukazovateľom na úrovni farmy : [Dynamics of urea level in milk in relation to production parameters in conditions of farm during the year] In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIII : zborník prednášok, medzinárodná vedecká konferencia, 6.-7. september 2018, Košice. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-581-0, s. 87-92.
2018 AFD VAJDA, Vladimír - MASKAĽOVÁ, Iveta. Úloha výživy pri tvorbe produkčného zdravia dojníc : [Role of nutrition in the formation of production health in dairy cows] In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIII : zborník prednášok, medzinárodná vedecká konferencia, 6.-7. september 2018, Košice. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-581-0, s. 12-17.
2018 AFD MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Využitie močoviny v mlieku pri systéme hodnotenia úrovne bielkovinovej výživy dojníc. In: Podpora rozvoja chovu dojníc a prvovýroby mlieka v regióne východného Slovenska : Podpora rozvoja chovu dojníc a prvovýroby mlieka v regióne východného Slovenska. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-582-7, s. 19-30.
2018 BDF MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Hodnotenie úrovne bielkovinovej výživy dojníc podľa analyzovaného obsahu močoviny v mlieku. In: Slovenský chov. 2018. ISSN 1335-1990, Roč. 23, č. 11(2018), s. 38-39.
2018 BDF MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Hodnotenie úrovne bielkovinovej výživy dojníc podľa analyzovaného obsahu močoviny v mlieku (2. časť). In: Slovenský chov. 2018. ISSN 1335-1990, Roč. 23, č. 12(2018), s. 38-40.
2018 BEE VAJDA, Vladimír - MASKAĽOVÁ, Iveta. Racionální výživa – základní předpoklad produkčního zdraví dojnic. In: Management produkčního zdraví u skotu a malých přežvýkavců, 10. listopadu 2018, Brno : Sborník referátů. 1. vyd. Brno : Česká buiatrická společnost, 2018. s. 4-14.
2018 BFA MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - MAČANGA, Ján - MASKAĽOVÁ, Iveta - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan. Effect of fermented feed enriched with polyunsaturated fatty acids and β-carotene on fatty acid profile, chemical content and oxidative stability of broiler meat. In: International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11-13 April 2018, Antalya, Turkey : 1. vyd. Adana : Çukurova University, 2018. online, s. 172.
2018 FAI Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIII, 7. september 2018 Košice : Podpora rozvoja chovu dojníc a prvovýroby mlieka v regióne východného Slovenska. Zost. Iveta Maskaľová, Vladimír Vajda ; rec. Dušan Magic, Peter Reichel. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-582-7, 51 s. [3AH]
Počet záznamov v databáze: 18
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 2 z 2
Skip to content