prof. MVDr. Slavomír Marcinčák, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2007 AFD BYSTRICKÝ, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Čerstvé mäso , jeho vlastnosti, premeny a ich senzorické posudzovanie. In: KVALITA A BEZPEČNOSŤ POTRAVÍN 2007 (CD ROM) : III.medzinárodná konferencia. Bratislava 2007. s. 33-35.
2007 AFD POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - ŽOLDOŠ, Peter. Glazúrovanie morských rýb : [Glazing of fish fillets] In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 350-353.
2007 AFD POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - ŽOLDOŠ, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Glazúrovanie rýb : [Glazing of fish] In: Rizikové faktory potravového reťazca, 11.10.2007, Nitra : Zborník z medzinárodnej konferencie. 1. vyd. Nitra : SPU, 2007. ISBN 978-80-8069-948-2, s. 179-182.
2007 AFD TUREK, Peter - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita mäsových výrobkov SR - nutnosť legislatívnej zmeny : Elektronický zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou. In: IX. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov 2007. Košice : Dom techniky, 2007. ISBN 978-80-232-0284-7, 3 s.
2007 AFD TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka. Nová koncepcia výučby bezpečnosti a kvality potravín na Univerzite veterinárskeho lekárstva v Košiciach. In: 2.Európsky seminár. Košice : Dom techniky, 2007. 4 s.
2007 AFD SOKOL, Jozef - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Stanovenie tylozínu v ovčom mlieku metódou HPLC. In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 297-301.
2007 AFD TUREK, Peter - POPELKA, Peter - PAŽÁKOVÁ, Janka - MARCINČÁK, Slavomír. Tradičné potraviny a ich budúcnosť. In: VIII. Potravinárska konferencia : otvorené fórum o stave bezpečnosti, kvality a kontroly potravín. 1. vyd. Košice : Spoločnosť spotrebiteľov potravín, 2007. s. 30-31.
2007 AFD MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁK, Slavomír - BARANOVÁ, Mária. Využitie červenej fermentovanej ryže v potravinárskom priemysle : [Use of red fermented rice in the food industry] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 354-356.
2007 BDE POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. The major diagnosis and their jugement at poultry inspection. In: Meso. 2007. ISSN 1332-0025, Roč. 9, č. 4 (2007), s. 234-238.
2007 BDF LAZÁR, Peter - ĎUREČKO, Rastislav - MARCINČÁK, Slavomír. Besnota zvierat a ľudská populácia. In: Slovensky veterinarsky casopis. 2007. Roč. 32, č. 5 (2007), s. 312-314.
Počet záznamov v databáze: 617
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 52 z 62
Skip to content