prof. MVDr. Slavomír Marcinčák, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2006 AFD POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Porovanie kvalitatívnych a mikrobiologických ukazovateľov chladených a zmrazených hydinových výrobkov : [Comparison of qualitative and microbiological parameters of chilled and frozen poultry products] In: Bezpečnosť a kontrola potravín - I. diel. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. ISBN 80-8069-681-0, s. 370-373.
2006 AFD POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie kvalitatívnych a mikrobiologickych parametrov chladenych a zmrazenych hydinovych vyrobkov. In: Bezpečnosť a kontrola potravín - I. diel. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. ISBN 80-8069-681-0, s. 370-373.
2006 AFD MARCINČÁK, Slavomír - JANOŠOVÁ, Jana. Premi®Test - rýchly screeningový test pre detekciureziduí sulfadimidínu v tkanivách hydiny. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie I.diel, Nitra, 5.-6. apríl 2006. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. ISBN 80-8069-681-0, s. 125-128.
2006 AFD MARCINČÁK, Slavomír - HUSSEIN, Khalled. Premi®Test - fast screening test for detection of sulphadimidine residues in poultry tissues. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta, 18.-20. mája 2006, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry : Zborník prednášok a posterov. 1. vyd. Košice : UVL, 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 295-298.
2006 AFD MARCINČÁK, Slavomír - TUČKOVÁ, Marta - POPELKA, Peter. Sú vajcia plemena Araucana zdraviu prospešnejšie ako bežne produkované vajcia?. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie I.diel, Nitra, 5.-6. apríl 2006. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. ISBN 80-8069-681-0, s. 216-219.
2006 AFD POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - ŽOLDOŠ, Peter. Vplyv glazúrovania na obsah vody morských rýb : [Influence of glazing on water content in fillets] In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 173-176.
2006 AFD BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír - BURDOVÁ, Oľga. Využitie seitanu a červenej fermentovanej ryže pri inovácii hydinových výrobkov : [Use of seitan and red yeast rice for inovation of poultry meat products] In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 189-192.
2006 BDE MARCINČÁK, Slavomír - HUSSEIN, Khalled - ZDOLEC, Nevijo - JANOŠOVÁ, Jana. Premi test-fast screening test for detection of sulphadimidine residues in poultry tissues. In: Meso. 2006. ISSN 1332-0025, Roč. 7, č. 5 (2006), s. 276-279.
2006 BDF ĎUREČKO, Rastislav - MÁTÉ, Dionýz - ŠIMANSKÁ, Iveta - MARCINČÁK, Slavomír. Oxidačný stres z aspektov veterinárnej medicíny. In: Slovenský veterinársky časopis. 2006. ISSN 1335-0099, Roč. 31, č. 6 (2006), s. 359-360.
2005 ADC POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - GERMUŠKA, R. - MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - DE RIJK, Angelique. Comparison of various assays used for detection of beta-lactam antibiotics in poultry meat. In: Food Additives and Contaminants: Part A. 2005. ISSN 1944-0049, Roč. 22, č. 6 (2005), s. 557-562.
(2005: 1.610 - IF)
Počet záznamov v databáze: 617
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 54 z 62
Skip to content