Skip to content
Portál hodnotenia kvality UVLF
Vitajte na portáli kvality Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach.
Domovská stránka
Akademický senát
Account
Akreditácia
Akreditačná komisia
Výročné správy o kvalite
Správna rada
Charakteristika výstupu tvorivej činnosti
Komisia pre klinickú činnosť
Komisia pre odbory habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
Komisia pre vzdelávanie
Komisia pre vedecko-výskumnú činnosť
Komisie pre vytváranie, úpravu a periodické hodnotenie študijných programov
Cyklus vytvárania, úpravy, schvaľovania a periodického hodnotenia študijného programu
Rozhodnutia Akreditačnej komisie UVLF v Košiciach
Dokumenty súvisiace s vnútorným systémom kvality
Študijné odbory
Habilitačné konania a konania na vymenúvanie profesorov
Informácie o študijnom programe
Vnútorná hodnotiaca správa
Zoznam projektov zamestnanca
Zoznam projektov
Prihlásenie
Logout
LSWITCH
PDCA cyklus
Profil osoby
Osoby zodpovedné za kvalitu odboru habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
Osoby zodpovedné za kvalitu študijného programu
Publikačná činnosť zamestnanca
Publikačný výstup
Rada kvality
Zoznam publikačnej činnosti
Vedecko/umelecko-pedagogická charakteristika
VUPCH Zamestnanca
Vedecká rada
Študijný plán
Študijné programy
Informačný list predmetu
Predmety
Predmety
Zoznam učiteľov
VITAJTE
Chyba
KOMISIE
PC
PHTC – VER IMPORT LIST
Študijné programy
TEMP
Učiteľ
VIZUALIZACIA
vupch-html-bootstrap-generator EN
vupch-html-bootstrap-generator SK
Výber osôb zodpovedných za kvalitu ŠP
ZABEZPECENIE SP
#2948 (bez názvu)
Account
Akreditácia
Výročné správy o kvalite
Charakteristika výstupu tvorivej činnosti
Cyklus vytvárania, úpravy, schvaľovania a periodického hodnotenia študijného programu
Rozhodnutia Akreditačnej komisie UVLF v Košiciach
Dokumenty súvisiace s vnútorným systémom kvality
Študijné odbory
Habilitačné konania a konania na vymenúvanie profesorov
Informácie o študijnom programe
Vnútorná hodnotiaca správa
Prihlásenie
Logout
LSWITCH
PDCA cyklus
Profil osoby
Osoby zodpovedné za kvalitu odboru habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
Vedecko/umelecko-pedagogická charakteristika
VUPCH Zamestnanca
Študijné programy
Učiteľ
Zoznam učiteľov
PORTÁL KVALITY MÁ NOVÚ VERZIU
VITAJTE
Chyba
KOMISIE
Akademický senát
Akreditačná komisia
Správna rada
Komisia pre klinickú činnosť
Komisia pre odbory habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
Komisia pre vzdelávanie
Komisia pre vedecko-výskumnú činnosť
Komisie pre vytváranie, úpravu a periodické hodnotenie študijných programov
Rada kvality
Vedecká rada
PC
Publikačná činnosť zamestnanca
Publikačný výstup
Zoznam publikačnej činnosti
PHTC – VER IMPORT LIST
Zoznam projektov zamestnanca
Zoznam projektov
Študijné programy
Študijný plán
Informačný list predmetu
Predmety
TEMP
VIZUALIZACIA
vupch-html-bootstrap-generator EN
vupch-html-bootstrap-generator SK
ZABEZPECENIE SP
Osoby zodpovedné za kvalitu študijného programu
Predmety
Výber osôb zodpovedných za kvalitu ŠP
Publikačná činnosť zamestnanca
prof. MVDr.
Slavomír Marcinčák
, PhD.
AAA
AAB
ABC
ABD
ACA
ACB
ACC
ACD
ADC
ADD
ADE
ADF
ADM
ADN
AEC
AED
AEE
AEF
AEG
AEH
AEM
AFA
AFB
AFC
AFD
AFE
AFF
AFG
AFH
AFK
AFL
AGI
AGJ
BAA
BAB
BBA
BBB
BCB
BCI
BCK
BDC
BDE
BDF
BDM
BEC
BED
BEE
BEF
BFA
BFB
BGH
BHG
DAI
EAI
EAJ
EDI
EDJ
FAI
GAI
GHG
GII
N/A
K-2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
IF
IF5
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
Staršie
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
1991
1990
1989
1988
1987
1986
1985
1984
1983
1982
1981
1980
Rok
Kategória
Publikácia
2022
V2
MESARČOVÁ, Lýdia - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BAČA, Martin -
MARCINČÁK
,
Slavomír
. Dobré životné podmienky brojlerov počas prepravy na bitúnok : [The welfare of broilers during the transport to the abbatoir] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 52.
2022
V2
SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - SLANÝ, Ondrej - REITZNEROVÁ, Anna - ČERTÍK, Milan -
MARCINČÁK
,
Slavomír
. Egg qualitative parameters after feed supplementation of layng hens diet with fermented product : [Kvalitativne parametre vajec po suplementácii výživy nosníc fermentovaným produktom] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 70.
2022
V2
KLEMPOVÁ, Tatiana - SLANÝ, Ondrej - ČERTÍK, Milan -
MARCINČÁK
,
Slavomír
. Fermentované krmivá ako prostriedok zlepšenia nutričnej kvality kuracieho mäsa : [Fermented feed as a way to improve the nutritional quality of chicken meet] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 37.
2022
V2
BARTKOVSKÝ, Martin -
MARCINČÁK
,
Slavomír
. Humínové látky a fermentované krmivá obohatené o významné mastné kyseliny – efekt na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat : [Humic substances and fermented feed enriched with fatty acids – the effect on the broiler meat quality] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 15.
2022
V2
SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana - SHAPAVAL, Volha - DZURENDOVÁ, Simona - ČERTÍK, Milan -
MARCINČÁK
,
Slavomír
. Inovatívne spektroskopické metódy rýchlej charakterizácie zloženia mäsových produktov : [Rapid chracterization of meat products using novel spectroscopic techniques] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 73.
2022
V2
REITZNEROVÁ, Anna - MAKIŠ, Andrej - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - NAGY, Jozef -
MARCINČÁK
,
Slavomír
. Kvalita mäsa kurčiat po aplikácii humínových látok a probiotík vo výžive : [Quality of chicken meat after diet supplementation with humic substances and probiotics] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 66.
2022
V2
MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - MESARČOVÁ, Lýdia - REITZNEROVÁ, Anna - KLEMPOVÁ, Tatiana -
MARCINČÁK
,
Slavomír
. Kvalita stehennej svaloviny brojlerových kurčiat po kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu obohateného o významné mastné kyseliny : [Quality of thigh meat in broilers after feeding a fermented product enriched with significant fatty acid] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 48.
2022
V2
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - SEMJON, Boris - KLEMPOVÁ, Tatiana - BARTKOVSKÝ, Martin - POLÁKOVÁ, Zuzana -
MARCINČÁK
,
Slavomír
. Nutričná kvalita danielieho mäsa a vplyv dlhodobého skladovania na jeho oxidačnú stabilitu : [Nutritional quality of fallow deer meat and the effect of long-term storage on its oxidative stability] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 67.
2022
V2
GREGOVÁ, Gabriela - DANČOVÁ, Nikola -
MARCINČÁK
,
Slavomír
- SZABÓOVÁ, Tatiana. Pilotná štúdia hodnotenia nových prídavných látok do podstielky v chove hydiny na zníženie emisií skleníkových plynov : [Pilot study of evaluation of new avian coating additives to reduce greenhouse gas emissions] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 27.
2022
V2
MARCINČÁK
,
Slavomír
- ČERTÍK, Milan - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Vplyv aditív vo výžive kurčiat na kvalitu a zdravotnú bezpečnosť tukov produkovaného mäsa : [Effect of additives in chicken nutrition on the quality and safety of produced meat fats] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 50.
Počet záznamov v databáze: 617
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Prvá
Predošlá
Nasledujúca
Posledná
Strana
8
z 62
Skip to content
Open toolbar
Accessibility Tools
Accessibility Tools
Geyscale / Odtiene šedej
Geyscale / Odtiene šedej
High Contrast / Vysoký kontrast
High Contrast / Vysoký kontrast
Negative Contrast / Negatívny kontrast
Negative Contrast / Negatívny kontrast
Light Background / Svetlé pozadie
Light Background / Svetlé pozadie
Links Underline / Podčiarknuté odkazy
Links Underline / Podčiarknuté odkazy
Readable Font / Čitateľné písmo
Readable Font / Čitateľné písmo
Reset
Reset