Skip to content
Portál hodnotenia kvality UVLF
Vitajte na portáli kvality Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach.
Domovská stránka
Akademický senát
Account
Akreditácia
Akreditačná komisia
Výročné správy o kvalite
Správna rada
Charakteristika výstupu tvorivej činnosti
Komisia pre klinickú činnosť
Komisia pre odbory habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
Komisia pre vzdelávanie
Komisia pre vedecko-výskumnú činnosť
Komisie pre vytváranie, úpravu a periodické hodnotenie študijných programov
Cyklus vytvárania, úpravy, schvaľovania a periodického hodnotenia študijného programu
Rozhodnutia Akreditačnej komisie UVLF v Košiciach
Dokumenty súvisiace s vnútorným systémom kvality
Študijné odbory
Habilitačné konania a konania na vymenúvanie profesorov
Informácie o študijnom programe
Vnútorná hodnotiaca správa
Zoznam projektov zamestnanca
Zoznam projektov
Prihlásenie
Logout
LSWITCH
PDCA cyklus
Profil osoby
Osoby zodpovedné za kvalitu odboru habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
Osoby zodpovedné za kvalitu študijného programu
Publikačná činnosť zamestnanca
Publikačný výstup
Rada kvality
Zoznam publikačnej činnosti
Vedecko/umelecko-pedagogická charakteristika
VUPCH Zamestnanca
Vedecká rada
Študijný plán
Študijné programy
Informačný list predmetu
Predmety
Predmety
Zoznam učiteľov
VITAJTE
Chyba
KOMISIE
PC
PHTC – VER IMPORT LIST
Študijné programy
TEMP
Učiteľ
VIZUALIZACIA
vupch-html-bootstrap-generator EN
vupch-html-bootstrap-generator SK
Výber osôb zodpovedných za kvalitu ŠP
ZABEZPECENIE SP
#2948 (bez názvu)
Account
Akreditácia
Výročné správy o kvalite
Charakteristika výstupu tvorivej činnosti
Cyklus vytvárania, úpravy, schvaľovania a periodického hodnotenia študijného programu
Rozhodnutia Akreditačnej komisie UVLF v Košiciach
Dokumenty súvisiace s vnútorným systémom kvality
Študijné odbory
Habilitačné konania a konania na vymenúvanie profesorov
Informácie o študijnom programe
Vnútorná hodnotiaca správa
Prihlásenie
Logout
LSWITCH
PDCA cyklus
Profil osoby
Osoby zodpovedné za kvalitu odboru habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
Vedecko/umelecko-pedagogická charakteristika
VUPCH Zamestnanca
Študijné programy
Učiteľ
Zoznam učiteľov
PORTÁL KVALITY MÁ NOVÚ VERZIU
VITAJTE
Chyba
KOMISIE
Akademický senát
Akreditačná komisia
Správna rada
Komisia pre klinickú činnosť
Komisia pre odbory habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
Komisia pre vzdelávanie
Komisia pre vedecko-výskumnú činnosť
Komisie pre vytváranie, úpravu a periodické hodnotenie študijných programov
Rada kvality
Vedecká rada
PC
Publikačná činnosť zamestnanca
Publikačný výstup
Zoznam publikačnej činnosti
PHTC – VER IMPORT LIST
Zoznam projektov zamestnanca
Zoznam projektov
Študijné programy
Študijný plán
Informačný list predmetu
Predmety
TEMP
VIZUALIZACIA
vupch-html-bootstrap-generator EN
vupch-html-bootstrap-generator SK
ZABEZPECENIE SP
Osoby zodpovedné za kvalitu študijného programu
Predmety
Výber osôb zodpovedných za kvalitu ŠP
Publikačná činnosť zamestnanca
prof. MVDr.
Slavomír Marcinčák
, PhD.
AAA
AAB
ABC
ABD
ACA
ACB
ACC
ACD
ADC
ADD
ADE
ADF
ADM
ADN
AEC
AED
AEE
AEF
AEG
AEH
AEM
AFA
AFB
AFC
AFD
AFE
AFF
AFG
AFH
AFK
AFL
AGI
AGJ
BAA
BAB
BBA
BBB
BCB
BCI
BCK
BDC
BDE
BDF
BDM
BEC
BED
BEE
BEF
BFA
BFB
BGH
BHG
DAI
EAI
EAJ
EDI
EDJ
FAI
GAI
GHG
GII
N/A
K-2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
IF
IF5
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
Staršie
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
1991
1990
1989
1988
1987
1986
1985
1984
1983
1982
1981
1980
Rok
Kategória
Publikácia
2017
ABC
ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana - JALČ, Dušan - VÁRADYOVÁ, Zora -
MARCINČÁK
,
Slavomír
. Biotechnologically Enriched Cereals with PUFAs in Ruminant and Chicken Nutrition. In: AKOH, Casimir C. et al. Food Lipids : Chemistry, Nutrition, and Biotechnology. 4. rev. vyd. Boca Raton : CRC PRESS, 2017. ISBN 978-1-4987-4485-0, s. 765-778 [1,34AH]
2017
ABC
MARCINČÁK
,
Slavomír
. Lipid Oxidation of Fermented Meat Products : [Oxidácia tukov fermentovaných mäsových výrobkov] In: ZDOLEC, Nevijo et al. Fermented Meat Products : Health Aspects. 1. vyd. Boca Raton : CRC PRESS, 2017. ISBN 978-1-4987-3304-5, s. 488-511 [1,87AH]
2017
ADC
PETRÁŠOVÁ, Michaela - POSPIECH, Matej - TREMLOVÁ, Bohuslava - TAUFEROVÁ, Alexandra -
MARCINČÁK
,
Slavomír
. Comparison of immunofluorescence method with histochemical and ELISA methods focusing on wheat protein detection in meat products : [Porovnanie imunoflorescenčných metód s histochemickými a ELISA metódami pri detekcii pšeničnej bielkoviny v mäsových výrobkoch] In: Food and Agricultural Immunology. 2017. ISSN 0954-0105, Vol. 28, č. 6(2017), s. 1094-1104.
(2017: 2.568 - IF, 32 - H-index, 1.985 - IF 5y, 0.533 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2017
ADC
REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef -
MARCINČÁK
,
Slavomír
- SEMJON, Boris - ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana. Lipid Peroxidation Process in Meat and Meat Products: A Comparison Study of Malondialdehyde Determination between Modified 2-Thiobarbituric Acid Spectrophotometric Method and Reverse-Phase High-Performance Liquid Chromatography : [Peroxidácia lipidov v mäse a v mäsových výrobkoch: Porovnanie stanovenia malondialdehydu kyseliny 2-tiobarbiturovej a vysokoúčinnou kvapalinovou chromatografiou s reverznou fázou] In: Molecules. 2017. ISSN 1420-3049, Vol. 22, č. 11(2017), s. 1988.
(2017: 3.098 - IF, 131 - H-index, 3.268 - IF 5y, 0.855 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2017
ADN
MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MASKAĽOVÁ, Iveta - KLEMPOVÁ, Tatiana - FEČKANINOVÁ, Adriána - MELLEN, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ČERTÍK, Milan -
MARCINČÁK
,
Slavomír
. Effect of feeding of prefermented bioproduct containing gamma-linolenic acid and beta-carotene on selected parameters of broiler chicken meat quality : [Vplyv skrmovania prefermentovaného bioproduktu obsahujúceho kyselinu gamalinolénovú a beta-karotén na vybrané kvality mäsa brojlerov] In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2017. ISSN 1338-0230, Vol. 11, č. 1(2017), s. 466-471.
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2017
AFC
MARCINČÁK
,
Slavomír
- BARTKOVSKÝ, Martin - MAČANGA, Ján - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - KOVALÍK, Pavol - HUDÁK, Marek. Vplyv skrmovania fermentovaného produktu obohateného o významné polynenasýtené mastné kyseliny na profil mastných kyselín, chemické zloženie a oxidačné zmeny prsnej svaloviny brojlerových kurčiat : [Effect of fermented product enriched with polyunsaturated fatty acids on fatty acid profile, chemical parameters and oxidation processes of broilers breast meat] In: XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2017. ISBN 978-80-7305-793-0, CD ROM, s. 187-191.
2017
AFD
REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef -
MARCINČÁK
,
Slavomír
- SEMJON, Boris - TUREK, Peter. Oxidačné procesy v priebehu výroby trvanlivých mäsových výrobkov : [Oxidation processes during production of long-life meat products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 219-223.
2017
AFD
MARCINČÁK
,
Slavomír
- BARTKOVSKÝ, Martin - ČERTÍK, Milan - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - HUDÁK, Marek - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Účinok fermentovaného krmiva s obsahom gama-linolénovej kyseliny a beta-karoténu na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat : [Effect of fermented feed with gama-linolenic acid and beta-carotene content on quality of brojler chicken meat] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 168-171.
2017
AFD
MARCINČÁKOVÁ, Dana - JAĎUTTOVÁ, Iveta - BARTKOVSKÝ, Martin - SCHILLER, Rastislav -
MARCINČÁK
,
Slavomír
. Účinok humínových kyselín na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat : [Effect of humic acids on quality of broiler chicken meat] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 172-175.
2017
AFD
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - REITZNEROVÁ, Anna - HUDÁK, Marek - KOVALÍK, Pavol - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan -
MARCINČÁK
,
Slavomír
. Účinok skrmovania 10 0.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a kvalitu tuku prsnej svaloviny kurčiat : [Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and quality of fat of chicken breast] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 207-210.
Počet záznamov v databáze: 23
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Prvá
Predošlá
Nasledujúca
Posledná
Strana
1
z 3
Skip to content
Open toolbar
Accessibility Tools
Accessibility Tools
Geyscale / Odtiene šedej
Geyscale / Odtiene šedej
High Contrast / Vysoký kontrast
High Contrast / Vysoký kontrast
Negative Contrast / Negatívny kontrast
Negative Contrast / Negatívny kontrast
Light Background / Svetlé pozadie
Light Background / Svetlé pozadie
Links Underline / Podčiarknuté odkazy
Links Underline / Podčiarknuté odkazy
Readable Font / Čitateľné písmo
Readable Font / Čitateľné písmo
Reset
Reset