doc. MVDr. Pavel Maľa, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2019 ADF MAĽOVÁ, Jana - CIBEREJ, Juraj - MAĽA, Pavel - ZIGO, František - SEMJON, Boris. Heavy metal levels in the tissues of wild living animals from two distinct industrially exploited areas in Slovakia. In: Slovak Journal of Animal Science. 2019. ISSN 1337-9984, Roč. 52, č. 3 (2019), s. 100-110.
2019 ADN SEMJON, Boris - MAĽOVÁ, Jana - VATAŠČINOVÁ, Tatiana - MAĽA, Pavel. Sensory profile of parenica cheese varieties made from pasteurized cow's milk. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2019. ISSN 1338-0230, Roč. 13, č. 1 (2019), s. 76-82.
(10 - H-index, 0.270 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2019 AFC VATAŠČINOVÁ, Tatiana - PIPOVÁ, Monika - MAĽA, Pavel - DRÁŽOVSKÁ, Monika - KOVÁČOVÁ, Mariana. Divoké kmene Lactobacillus casei a ich vybrané vlastnosti : [Wild Lactobacillus casei strains and their selected properties] In: XXI. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí, 22.5.2019, VFU Brno : Sborník příspěvků. 1. vyd. Brno : VFU, 2019. ISBN 978-80-7305-820-3, s. 12-14.
2019 AFD VATAŠČINOVÁ, Tatiana - PIPOVÁ, Monika - MAĽA, Pavel - DEMJANOVÁ, Soňa - JEVINOVÁ, Pavlína. Antifungálna aktivita Lactobacillus plantarum : [Antifungal activity of Lactobacillus plantarum] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, s. 624-628.
2019 AFD VATAŠČINOVÁ, Tatiana - PIPOVÁ, Monika - MAĽA, Pavel - DEMJANOVÁ, Soňa - BUJŇÁK, Lukáš - KOVÁČOVÁ, Mariana. Antifungálne vlastnosti Lactobacillus plantarum z ovčieho mlieka. In: Vedecké práce doktorandov 2019 : zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : Slovenská akadémia vied, Centrum biovied, 2019. ISBN 978-80-972752-7-3, s. 118-121.
2019 AFD MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel - SEMJON, Boris - VATAŠČINOVÁ, Tatiana. Kvalita jogurtov predávaných v zľave : [Quality of milk products sold at discount] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, s. 430-435.
2019 AFD MAĽA, Pavel - MAĽOVÁ, Jana - TIMKOVÁ, Magdaléna. Podiel konzumácie mlieka a mliečnych výrobkov v jednotlivých kategóriách stravníkov : [Ratio of consumation of the milk and milks products in the different categories of eaters] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, s. 424-429.
2019 AFD VATAŠČINOVÁ, Tatiana - PIPOVÁ, Monika - MAĽA, Pavel - SEMJON, Boris - KOVÁČOVÁ, Mariana - BARANOVÁ, Mária - MAĽOVÁ, Jana. Štúdium vybraných vlastností kmeňov laktobacilov zo surového ovčieho mlieka : [Study of selected properties of lactobacilli strains from raw ewe´s milk] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, s. 619-623.
2019 AFD SEMJON, Boris - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel - VATAŠČINOVÁ, Tatiana - BENEŠOVÁ, Lucia - GOLIAN, Jozef. Vplyv vákuového balenia na kolorimetrické parametre neúdenej a údenej parenice vyrobenej z kravského mlieka : [Effect opf vacuum packaging on colorimetric parameters of unsmoked and smoked parenica cheese made from cow´s milk] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, s. 534-538.
2019 AFD SEMJON, Boris - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel - VATAŠČINOVÁ, Tatiana - BENEŠOVÁ, Lucia - GOLIAN, Jozef. Vplyv vákuového balenia na senzorické parametre bryndze vyrobenej podľa tradičného spôsobu výroby : [Effect opf vacuum packaging on sensory parameters of bryndza cheese made under traditional method of production] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, s. 528-533.
Počet záznamov v databáze: 21
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 1 z 3
Skip to content