prof. MVDr. Slavomír Marcinčák, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2023 V2 SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie kvality vybraných vín z malokarpatskej a východoslovenskej vinohradníckej oblasti : [Comparison of the quality of selected wines from the Little Carpathian and East Slovak vineyard regions] In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 287-292.
2023 V2 MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - REITZNEROVÁ, Anna - MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv fermentovaných krmív na kvalitatívne parametre mäsa brojlerových kurčiat : [The influence of fermented feeds on the quality parameters of the meat of broiler chickens] In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 196-200.
2023 V2 REITZNEROVÁ, Anna - MESARČOVÁ, Lýdia - MUDROŇOVÁ, Dagmar - KOŠČOVÁ, Jana - MAKIŠ, Andrej - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv prídavku probiotík a humínových látok vo výžive brojlerových kurčiat na kvalitu stehennej svaloviny : [Effect of the addition of probiotics and humic substances in the diet of broiler chickens on the quality of thigh muscle] In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 220-224.
2023 V2 MESARČOVÁ, Lýdia - REITZNEROVÁ, Anna - MAKIŠ, Andrej - NAĎ, Pavel - SEMJON, Boris - BUJŇÁK, Lukáš - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv probiotík a humínovych látok na chemické zloženie a minerálny profil prsnej svaloviny u moriek : [Effect of probiotics and humic substances on the chemical composition and mineral profile of breast muscle in turkeys] In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 213-216.
2023 V2 MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - MESARČOVÁ, Lýdia - REITZNEROVÁ, Anna - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - NAGY, Jozef. Aplikácia fermentovaných produktov a humínových látok hydine, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín : [Application of fermented products and humic substances to poultry, a new approach to the production of safe and functional foods] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 473-479.
2023 V2 SEMJON, Boris - OČENÁŠ, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Biogénne amíny vo víne : [Biogenic amines in wine] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 571-574.
2023 V2 REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - MESARČOVÁ, Lýdia - MAKIŠ, Andrej - SMETANKOVÁ, Annamária - MARCINČÁK, Slavomír. Hodnotenie antioxidačnej aktivity a oxidačnej stability syrov Gouda : [Evaluation of the antioxidant activity and oxidative stability of Gouda cheeses] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 556-560.
2023 V2 MARCINČÁK, Slavomír - REITZNEROVÁ, Anna - MAKIŠ, Andrej - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - MUDROŇOVÁ, Dagmar - KOŠČOVÁ, Jana - MESARČOVÁ, Lýdia - NAGY, Jozef. Humínove látky a probiotiká vo výžive hydiny a ich vplyv na zloženie a kvalitu svaloviny : [Humic substances and probiotics in poultry nutrition and their effect on meat composition and quality] In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XV. : Zborník prednášok z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-797-5, cd-rom, s. 87-91.
2023 V2 REITZNEROVÁ, Anna - MAKIŠ, Andrej - KARAFFOVÁ, Viera - NAĎ, Pavel - GREGOVÁ, Gabriela - MUDROŇOVÁ, Dagmar - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Nové prístupy k znižovaniu spotreby antibiotík vo výžive zvierat v kontexte posilnenia potravinovej bezpečnosti a kvality potravín. In: Dopytovo-orientovaný výskum pre udržateľné a inovatívne potraviny, Drive4SIFood : Zborník prác. 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2023. ISBN 978-80-552-2616-3, s. 69-75.
2023 V2 REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana - MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika. Prítomnosť kvasiniek rodu Pichia v procese fermentácie vína : [The presence of yeast of the genus Pichaia in the process of wine fermentation] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 549-555.
Počet záznamov v databáze: 617
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 2 z 62
Skip to content