Názov: Hygiena a technológia potravín rastlinného pôvodu a potravinárskych prísad.
Zápis: BARANOVÁ, Mária. Hygiena a technológia potravín rastlinného pôvodu a potravinárskych prísad. Rec. Vladimír Pažout, Mária Demeterová. 1. vyd. Košice : UVL, 2007. ISBN 978-80-8077-057-0, 253 s.
Rok vydania: 2007
Kategória: ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
Autori:BARANOVÁ Mária0 %
Recenzenti: Vladimír Pažout, Mária Demeterová.
Podiel UVLF: 0 %
Vydavateľ: UVL
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-057-0
Rozsah: 253 s.
Oblasť výskumu: neuvedená
Jazyk: slovenský
Skip to content