Názov: | Chemistry of novel foods. | |
Zápis: | SPANIER, Arthur M.. Chemistry of novel foods. Rec. Illinois : Allured Publishing Corp., Carol Stream, Illinois, 1997. ISBN 978-0931710575, | |
Rok vydania: | 1997 | |
Kategória: | AAA - Vedecké monografie vydané v zahraničných vydavateľstvách | |
Autori: | SPANIER Arthur M. | 0 % |
Vydavateľ: | Allured Publishing Corp., Carol Stream, Illinois | |
Miesto vydania: | Illinois | |
Krajina vydania: | Spojené štáty americké | |
ISBN: | 978-0931710575 | |
Oblasť výskumu: | neuvedená | |
Jazyk: | anglický |
- Domov
- Vnútorný systém kvality
- Registre
- Študijné odbory
- Študijné programy
- Študijné plány
- Komisie pre vytváranie, úpravu a periodické hodnotenie študijných programov
- Osoby zodpovedné za kvalitu študijného programu
- Odbory habilitačného a inauguračného konania
- Komisia pre odbory habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
- Osoby zodpovedné za kvalitu odboru habilitačného a inauguračného konania
- Orgány a komisie
- Akreditačná komisia
- Rada kvality
- Komisie pre vytváranie, úpravu a periodické hodnotenie študijných programov
- Komisia pre odbory habilitačných konaní a konaní na vymenúvanie profesorov
- Akademický senát
- Správna rada
- Vedecká rada
- Komisia pre vzdelávanie
- Komisia pre vedecko-výskumnú činnosť
- Komisia pre klinickú činnosť
- Publikačná činnosť
- Projekty
- Prihlásenie