Názov: | Zmeny tukovej zložky v mäse mrazených kurčiat počas skladovania v mraziarni : [Changes of the lipid componenet in the meat of frozen chickens during storage in freezing plants] | |
Zápis: | BYSTRICKÝ, Pavel - PLEVA, Ján - MÁTÉ, Dionýz. Zmeny tukovej zložky v mäse mrazených kurčiat počas skladovania v mraziarni : [Changes of the lipid componenet in the meat of frozen chickens during storage in freezing plants] In: Československá hygiena. 1993. ISSN 0009-0573, Roč. 38, č. 1 (1993), s. 42-47. | |
Rok vydania: | 1993 | |
Kategória: | ADE - Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch | |
Autori: | BYSTRICKÝ Pavel | 0 % |
PLEVA Ján | 0 % | |
MÁTÉ Dionýz | 0 % | |
Vydanie: | Československá hygiena Roč. 38, č. 1 (1993), s. 42-47 |
|
Krajina vydania: | Česká republika | |
ISSN: | 0009-0573 | |
Oblasť výskumu: | neuvedená | |
Jazyk: | český |
Ohlasy: | |
---|---|
2010: [4] MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Sledovanie rozkladných zmien tukov vo svalovine králikov divých (Oryctolagus cuniculus) počas chladiarenského skladovania. In III. vedecká konferencia "Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve". 2. - 3. december 2010, Gabčíkovo [elektronický zdroj]. - Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva SR, 2010. ISBN 978-80-227-3411-0, s. 225-228. | |
2006: [1] MARCINCAK, S. - SOKOL, J. - TUREK, P. - POPELKA, P. - NAGY, J. Determination of malondialdehyde in pork meat using solid phase extraction and HPLC. In CHEMICKE LISTY. ISSN 0009-2770, 2006, vol. 100, no. 7, p. 528-532. |