Názov: Vplyv rôznych aditív na výživnú hodnotu, proces fermentácie a stráviteľnosť lucernových siláží : [Effect of different additives on nutritive value, fermentation process, and digestibility of alfalfa silage]
Zápis: DEMETEROVÁ, Mária - VAJDA, Vladimír - JENČÍK, František - PASTIERIK, P.. Vplyv rôznych aditív na výživnú hodnotu, proces fermentácie a stráviteľnosť lucernových siláží : [Effect of different additives on nutritive value, fermentation process, and digestibility of alfalfa silage] In: III. Kábrtovy dietetické dny, Brno 2. září 1999. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 1999. ISBN 80-85114-63-1, s. 193-197.
Rok vydania: 1999
Kategória: AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:DEMETEROVÁ Mária0 %
VAJDA Vladimír0 %
JENČÍK František0 %
PASTIERIK P.0 %
Vydanie: III. Kábrtovy dietetické dny, Brno 2. září 1999
S. 193-197
Vydavateľ: Veterinární a farmaceutická univerzita
Miesto vydania: Brno
Krajina vydania: Česká republika
ISBN:80-85114-63-1
Oblasť výskumu: neuvedená
Jazyk: slovenský
Skip to content