Názov: | Vplyv rôznych aditív na výživnú hodnotu, proces fermentácie a stráviteľnosť lucernových siláží : [Effect of different additives on nutritive value, fermentation process, and digestibility of alfalfa silage] | |
Zápis: | DEMETEROVÁ, Mária - VAJDA, Vladimír - JENČÍK, František - PASTIERIK, P.. Vplyv rôznych aditív na výživnú hodnotu, proces fermentácie a stráviteľnosť lucernových siláží : [Effect of different additives on nutritive value, fermentation process, and digestibility of alfalfa silage] In: III. Kábrtovy dietetické dny, Brno 2. září 1999. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 1999. ISBN 80-85114-63-1, s. 193-197. | |
Rok vydania: | 1999 | |
Kategória: | AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách | |
Autori: | DEMETEROVÁ Mária | 0 % |
VAJDA Vladimír | 0 % | |
JENČÍK František | 0 % | |
PASTIERIK P. | 0 % | |
Vydanie: | III. Kábrtovy dietetické dny, Brno 2. září 1999 S. 193-197 |
|
Vydavateľ: | Veterinární a farmaceutická univerzita | |
Miesto vydania: | Brno | |
Krajina vydania: | Česká republika | |
ISBN: | 80-85114-63-1 | |
Oblasť výskumu: | neuvedená | |
Jazyk: | slovenský |