Názov: | Význam hydrokoloidných prísad v potravinárskych výrobkoch : [The importantance of the hydrocolloidal substances in food products] | |
Zápis: | BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Význam hydrokoloidných prísad v potravinárskych výrobkoch : [The importantance of the hydrocolloidal substances in food products] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 31-33. | |
Rok vydania: | 1999 | |
Kategória: | AFL - Postery z domácich konferencií | |
Autori: | BARANOVÁ Mária | 0 % |
MAĽA Pavel | 0 % | |
BURDOVÁ Oľga | 0 % | |
Autori vydania: | BYSTRICKÝ Pavel | |
Vydanie: | Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999 Hygiena alimentorum XX - "Development and perspectives in food hygiene and technology", Košice, september 7-9, 1999, Proceedings of lectures and posters S. 31-33 |
|
Vydavateľ: | UVL | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 80-7148-036-3 | |
Oblasť výskumu: | neuvedená | |
Jazyk: | slovenský |