Názov: Význam hydrokoloidných prísad v potravinárskych výrobkoch : [The importantance of the hydrocolloidal substances in food products]
Zápis: BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Význam hydrokoloidných prísad v potravinárskych výrobkoch : [The importantance of the hydrocolloidal substances in food products] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 31-33.
Rok vydania: 1999
Kategória: AFL - Postery z domácich konferencií
Autori:BARANOVÁ Mária0 %
MAĽA Pavel0 %
BURDOVÁ Oľga0 %
Autori vydania:BYSTRICKÝ Pavel
Vydanie: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999
Hygiena alimentorum XX - "Development and perspectives in food hygiene and technology", Košice, september 7-9, 1999, Proceedings of lectures and posters
S. 31-33
Vydavateľ: UVL
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:80-7148-036-3
Oblasť výskumu: neuvedená
Jazyk: slovenský
Skip to content